Imagini adorabile cu un motan special! El are grijă de un copil exact ca un tată.

Un motan extrem de afectuos!

Pentru un motan pe nume Keanu, grija față de copilul familiei a fost dusă la un cu totul alt nivel! Fotografiile următoare au fost făcute de către sora de 12 ani a băiatului, care a pusă în situația în care trebuia să aibă grija fratelui ei mai mic. Aparent, nu a fost singura care a avut grijă de bebeluş.

Se pare că motanul vrea să se asigure că micuţul este bine şi doarme liniştit. Keanu se apropie de bebeluş şi verifică suzeta, apoi se ghemuieşte lângă el şi îl îmbrăţişează.

Sora nu a putut să rateze această scenă minunată şi când părinţii s-au întors, le-a arătat fotografiile. Uimiţi de toată această dovadă de afecţiune din partea motanului lor Keanu, părinţii au fost deosebit de impresionaţi. Mama a decis să împărtăşească minunatele fotografii pe câteva grupuri sociale dedicate pisicilor, unde au avut imediat succes.

Keanu este un motan foarte afectuos cu toţi membrii familiei şi nu este singura felină prezentă în casă: în total, familia deţine 8 pisici! Instinctele sale „paterne” au fost, probabil, trezite după ce una dintre pisicile familie şi-a adus puii pe lume în culcuşul său.

Imagini adorabile cu un motan special