Sari la conținut
Home » Programat la eutanasiere, un motan este salvat de medicul veterinar! Bărbatul a simțit o legătură specială

Programat la eutanasiere, un motan este salvat de medicul veterinar! Bărbatul a simțit o legătură specială

Programat la eutanasiere, un motan este salvat de medicul veterinar! Bărbatul a simțit o legătură specială.

Povestea următoare are în centrul atenției un motan special!

Un pisoi adorabil a fost salvat de un grup de voluntari, în timp ce aveau grijă de mai multe feline domestice fără stăpân.

Motanul avea o leziune gravă la una dintre lăbuțe, fiind afectat extrem de mult atunci când dorea să se deplaseze dintr-un loc în altul.

Salvatorii s-au gândit să-l ducă la medicul veterinar cu intenţia de a fi eutanasiat şi de a-i pune capăt suferinţei.

Programat la eutanasiere

Însă, decizia de a fi dus la clinica medicului veterinar Matt McGlasson, i-a schimbat complet viața. Deşi pisoiul a primit toate îngrijirile medicale necesare, piciorul său a trebuit să fie amputat.

„Echipa mea ştie că am o slăbiciune pentru pisici; de fapt, am salvat şi reabilitat patru pisoi în timpul pandemiei în timp ce copiii noştri făceau scoală de acasă.”

Din fericire, operaţia a fost un succes, cu sprijinul angajaţilor care i-au fost adevăraţi îngeri păzitori în timpul recuperării sale.

Deşi doctorul McGlasson nu l-a putut duce la el acasă pentru că mai deţine câteva animale de companie, unul dintre tehnicienii veterinari se îndrăgostise iremediabil de el, aşa că a decis să-l adopte.

„Este cea mai afectuoasă pisică pe care am întâlnit-o vreodată. Iubeşte pe toată lumea!” – mărturiseşte doctorul McGlasson.