De 5886 Vizualizari

O cunoscuta vedeta și soțul ei merg la terapie de cuplu însoțiți de câine

O cunoscuta vedeta și soțul ei merg la terapie de cuplu însoțiți de câine! Faimoasa cântăreață Gwen Stefani și soțul ei Gavin Rossdale au una dintre cele mai rezistente și invidiate căsnicii din lumea showbizului. Împreună au doi copiii superbi și, aparent, totul merge perfect.

Însă monotonia se pare că și-a spus cuvântul. Cei doi au fost surprinși de paparazzi americani în timp ce părăseau cabinetul unui consilier pe probleme de cuplu, semn că relația lor de zece ani a început să scârțâie. Dar nu doar asta i-a șocat pe ziariști, ci și faptul că Gwen era însoțită și de patrupedul ei, un cățel din rasa Pomeranian.

gwen-stefani-zumas-school-dropoff-11

Zvonurile spun că Gwen este nedespărțită de animăluț și multe dintre problemele de cuplu au apărut chiar din cauza asta. Soțul ei, Gavin Rossdale, s-ar fi plâns apropiaților că micuțul patruped primește mult mai multă atenție decât el. Gwen ar fi dat și ea o replică prietenilor comuni, spunând că pomeranianul a fost mereu alături de ea în perioadele în care Gavin era
plecat cu afaceri.

Totodată, amândoi declară că se iubesc nespus de mult și că vor face orice le stă în putință să-și reechilibreze căsnicia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X