De 6325 Vizualizari

Gestul NEAȘTEPTAT al unei COBRE! Ce se întâmplă când i se dă să bea apă I VIDEO INCREDIBIL

Gestul neașteptat al unei COBRE! O cobră veninoasă are o recație surprinzătoare în timp ce un bărbat din India îi întinde o sticlă cu apă.  Videoclipul a fost postat în mediul virtual pe 28 Martie, iar în trei zile 3.903.990 de oameni au văzut înregistrarea.

Un șarpe cobră veninos este surprins în timp ce bea apă dintr-o sticlă, pe care i-o întinde un bărbat, ca un gest considerat în mod normal unul extrem de periculos. Videoclipul a apărut în contextul unei secete extreme, care afectează sudul Indiei, informează Huffington Post.

Țarpele, care are o lungime de 3,5 metri, își ridică  amenințător capul spre bărbatul din fața sa, în timp ce un alt bărbat îl ține precaut de coadă. Reptila se calmează în momentul în care i se dă apă dintr-o sticlă de platic. Imaginile au fost filmate într-un sat din provincia Kaiga, India.

„De-a lungul răspândirii sale din India până în Indonezia, cobra regală produce mai puţin de 5 decese pe an, o cincime din decesele cauzate de reptilele din America de Nord”, susțin reprezentanţii Grădinii Zoologice Smithsonian din SUA.

Tags:

, ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X