Sari la conținut
Home » Gestul impresionant al unui bărbat cu dizabilități! El sare din scaunul cu rotile pentru a salva un pisoi

Gestul impresionant al unui bărbat cu dizabilități! El sare din scaunul cu rotile pentru a salva un pisoi

Gestul impresionant al unui bărbat cu dizabilități! El sare din scaunul cu rotile pentru a salva un pisoi.

Bărbatul nu a rămas indiferent la nevoile unui suflet nevinovat!

Următrul videoclip a devenit cu ușurință viral pe reţelele de socializare, fiind un model demn de urmat.

Potrivit thedodo.com, protagonistul se numeşte Abu Mujtahid, un sportiv paralimpic în vârstă de 30 de ani, care nu s-a simţit deranjat să intervină pentru salvarea unui pisoi care rămăsese captiv într-un canal.

Abu locuieşte în Sabah, Malaezia şi este ţintuit în scaunul cu rotile. Dar asta nu l-a împiedicat să acţioneze când a auzit mieunatul disperat al micului animal.

În mod evident, întâmpina mari probleme.  Abu nu a ezitat să acţioneze de unul singur, deşi probabil că ar fi putut cere ajutor unei alte persoane.

Acest bărbat a coborât din scaunul cu rotile şi s-a târât prin iarbă pentru a se apropia de locul în care se afla pisoiul. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce însoţitorul său filma întreaga scenă.

Gestul impresionant al unui bărbat

În imagini îl putem vedea pe Abu apropiindu-se de marginea canalului. Eşuează la prima încercare. Apoi decide să-şi schimbe poziţia pentru a se apropia de pisoiul care încerca din răsputeri să urce pentru a se salva.

De parcă nu ar fi fost suficient de curajos, în secundele rămase ale videoclipului, bărbatul este văzut târându-se înapoi prin iarbă spre trotuar.