De 3666 Vizualizari

Frumoasa Celia a facut un gest extraordinar: a salvat o viata! FOTO

Era in drum spre Timisoara

Celia e tare miloasa. In drum spre Timisoara, unde avea de sustinut un concert, cantareata a gasit, pe autostrada, o caprioara lovita. A luat-o in masina si s-a dus direct la veterinar.

celia

“Eram pe autostrada dintre Arad si Timisoara. Si sotul meu a vazut puiul de caprioara, are doar doua luni si ceva, pe drum. Nu se misca pentru ca avea picioarele din spate lovite. Nu stim ce s-a intamplat. Am luat-o in masina, am cautat un cabinet veterinar nonstop din Timisoara si am dus-o direct acolo. Medicul veterinar a venit de acasa. A zis ca nu e grav si ca se reface. Deocamdata nu ne-a zis ca ar fi nevoie de operatie. Si eu, si sotul meu suntem milosi… Acum am prins drag de ea si am vrea sa o pastram. Si asa daca ii dam drumul in padure nu stiu daca rezista singura, fara mama ei, pentru ca e prea mica. Ne interesam la ocolul silvic, poate ne dau un act sa o pastram. Am avea si un mediu bun pentru ea. Sotul meu are o ferma mare la Timisoara, acolo are mai multe animale, si capre. Si cred ca ar putea sa stea si ea acolo. Intai sa vedem ca se face bine”, a povestit Celia pentru WOWbiz.ro.

Tags:

Un singur comentariu

  1. gargara..astia vor o caprioara!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X