De 957 Vizualizari

Fitness pentru cainii grasi!

Cu siguranta sunt multe cazuri in care, in aceste zile, cantarele o iau razna. Si e usor de explicat de ce…consumam multe bunatati in aceasta perioada si, poate ca face si mai putina miscare. E valabil pentru oameni si e valabil si pentru animale. Mancati, asadar, cu precauti si, procedati la fel si cu animalele dumneavoastra de companie.

Pentru animalutele grasune, o organizatie din Marea Britanie are deja un plan salvator. A demarat un program prin care sa ajute cainii sau pisicile obeze sa slabeasca, adica – sa traiasca mai mult si sa fie mai fericite!

Organizatia PDSA (People’s Dispensary for Sick Animals – Dispenasarul Oamenilor pentru Animale Bolnave), caci despre ea este vorba – a demarat prgramul Pet Fit Club in 2005, iar de atunci a ajutat zeci de caini si pisici, dar si iepuri sa scape, in total, de aproximativ 400 de kg. Pentru a motiva animalele sa slabeasca, PDSA organizeaza chiar si competitii, iar castigatorii primesc drept premiu – mancare sanatoasa. Transformarile sunt incredibile, iar animalele care scapa de kilogramele in exces traiesc fericite si fara probleme de sanatate!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X