Sari la conținut
Home » Eveniment neplăcut în Azuga! Un urs a încercat să dărâme gardul unei case, iar totul putea deveni o tragedie

Eveniment neplăcut în Azuga! Un urs a încercat să dărâme gardul unei case, iar totul putea deveni o tragedie

Eveniment neplăcut în Azuga! Un urs a încercat să dărâme gardul unei case, iar totul putea deveni o tragedie.

Totul a fost filmat de către un localnic din stațiunea Azuga!

Mai multe scânduri dintr-un gard au fost rupte de către un urs curios în stațiunea Azuga! Animalul a încercat să intre într-o gospodărie, însă nu a reușit din cauza celor care au filmat incidentul, astfel fiind evitat un eveniment ce putea să se sfârșească tragic.

Potrivit imaginilor video postate pe Facebook, doi urşi au coborât în staţiune, unul dintre ei încercând să intre într-o gospodărie.

Ursul a rupt scânduri din gard şi a încercat de mai multe ori să îl doboare, el fiind alungat de localnici care au început să facă zgomot şi să ambaleze motorul maşinii.

Incidentul nu este însă unul izolat! Eveniment neplăcut în Azuga

Se pare că tot mai multe incidente cu urși au loc în România.

Acum câteva zile, la Predeal, un bărbat aflat pe pârtie a fost fugărit de urs minute în șir, după ce a încercat să-l alunge în pădure. Iar în urmă cu câteva săptămâni, un pui de urs a fost filmat în timp ce traversa o zonă în care se aflau turiști, în apropiere de zona de telescaune.

Se pare că o posibilă explicație pentru aparițiile tot mai dese a urșilor în apropierea oamenilor ar fi dată de asocierea mirosului omului cu hrana. Din fericire nimeni nu a fost rănit.