Sari la conținut
Home » Eroul zilei este un urs! Cum a reușit acesta să salveze o pasăre neajutorată

Eroul zilei este un urs! Cum a reușit acesta să salveze o pasăre neajutorată

Eroul zilei este un urs! Cum a reușit acesta să salveze o pasăre neajutorată.

Un urs de la o grădină zoologică din Budapesta a reușit să salveze o pasăre de la înec!

Animalele pot lega prietenii din ce în ce mai diverse, iar internetul este martorul perfect pentru acest lucru. Mii de videoclipuri pot fi accesate, demonstrând frumusețea naturii și a unor prietenii dintre animale care altfel nu ne-am fi imaginat că ar putea exista. Însă, de această dată, eroul zilei este un urs care a decis să salveze viața unei păsări neajutorate, căzută în bazinul său preferat cu apă.

Un material filmat de un vizitator al grădinii zoologice din Budapesta, a impresionat tot internetul atunci când un urs a salvat o cioară care se îneca. Ursul, pe numele său Vali, a demonstrat că animalele pot da oricând exemple despre cum trebuie să îţi ajuţi semenii.

Ursul a văzut o pasăre căzută în apă, care se chinuia în zadar să iasă. După ce a urmărit-o o vreme şi a văzut că aceasta nu reuşeşte să iasă, a scos-o şi a adus-o pe mal, spre bucuria oamenilor care au privit şi au filmat scena. Pasărea şi-a revenit după câteva secunde, iar ursul şi-a văzut de treburi şi de ronţăitul fructelor și legumelor.