De 13775 Vizualizari

EMOȚIONANT! Un PISOI a arătat ce înseamnă loialitatea față de stăpân chiar și după MOARTE I FOTO în articol

EMOȚIONANT! Un PISOI a arătat ce înseamnă loialitatea față de stăpân chiar și după MOARTE. Dintotdeauna animalele au fost și sunt cele mai bune prietene ale omului.În același timp putem spune că sunt și cele mai credincioase, indiferent de situație, ele sunt alături de stăpânii lor, arătându-și dragostea și atașamentul.

Este și cazul unui pisoi care nu s-a despărțit de stăpâna sa nici după ce aceasta a încetat din viață. Astfel, motanul păzește mormântul stăpânei sale, el petrecându-și un an în acest loc.

Keli Keningau Prayitno, din Indonezia,  a vrut să-l adopte, dar el nu s-a lăsat convins: „Doarme acolo și miaună întruna… este foarte trist și acest lucru denotă faptul că animalele sunt atât de apropiate de stăpânii lor, chiar și atunci când aceștia nu mai sunt”, a declarat Keli pentru presa internațională, potrivit Urbology.ro.

Keli nu s-a dat bătu și, în cele din urmă, motanul a acceptat grija primită din partea lui, însă nu este o zi în care să nu se întoarcă la momrântul stăpânei sale.

 

2 Comentarii

  1. Petcu Liuba spune:

    Animalele sunt minunate! Le iubesc foarte mult!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X