Emoționant! Ce s-a întâmplat cu un motan dispărut de şase ani. Momentul trist în care Tabs a dispărutUn cuplu din Marea Britanie a povestit că motanul lor dispărut în urmă cu 6 ani a revenit acasă când nimeni nu mai spera, informează vineri The Independent.Tabs a dispărut în februarie 2013, când Jude şi John Kinloch se pregăteau să se mute.Stăpânii motanului nu au mai sperat că-l vor mai revedea pe Tabs , însă Lisa Jones, voluntară la un centru pentru salvarea animalelor, le-a dat marea veste. ea a spus că a găsit o pisică ″emaciată″⁣ lângă casa ei din localitatea Gillingham, în Kent şi a aflat, datorită plăcuţei de identificare, numele şi numărul de telefon al proprietarilor.„Mi-am spus că pisica are nevoie de îngrijire. Eu am fost persoană fără adăpost. Nu aş dori nimănui aşa ceva, pentru că ştiu cum este”, a povestit femeiaCând au aflat că motanul lor de 19 ani încă mai trăiește, stăpânii au fost în stare de şoc. Ei s-au urcat imediat în maşină ca să îl ia pe Tabs.

Emoționant! Ce s-a întâmplat cu un motan. La început am crezut că e o glumă

″Nu ne-a venit să credem când am primit apelul telefonic″⁣, a povestit Jude. ″La început am crezut că e o glumă. Apoi, când a spus numele pisicii, Tabs, am ştiut că nu e (o farsă)″, a adăugat femeia.Jude a declarat că John ″a plâns continuu″⁣ de când a dispărut Tabs şi a păstrat o fotografie cu el ca economizor al ecranului computerului.″E ca şi cum şi-ar fi regăsit cel mai bun prieten’’, a adăugat ea.″La 19 ani a făcut bine să fie încă în viaţă, mai ales ţinând cont prin câte a trecut”, a mai spus Jude. ’’Cum a supravieţuit, habar nu am. Poate că aştepta să ne vadă din nou. Este uimitor. Este într-adevăr o minune de Crăciun″, a povestit ea.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da