Sari la conținut
Home » După ce și-a pierdut abilitatea de a merge, un câine bătrân primește un cadou de la stăpânul său!

După ce și-a pierdut abilitatea de a merge, un câine bătrân primește un cadou de la stăpânul său!

  • de

După ce și-a pierdut abilitatea de a merge, un câine bătrân primește un cadou de la stăpânul său!

Proprietarul a decis să îi facă viața mai ușoară unui câine din familie!

Plimbarea alături de stăpânul său favorit reprezenta cea mai frumoasă parte din zi, nu doar neapărat din cauza aerului curat de afară, cât mai ales de timpul petrecut împreună de cei doi. Așa s-a întâmplat și în povestea următoare, însă totul avea să se schimbe atunci când câinele bătrân a început să aibă probleme de deplasare.

Aceasta este povestea emoţionantă a lui Lilly, un patruped de 14 ani care, la vârsta sa matură, a început să simtă o durere extraordinară la picioarele din spate pe care nu le mai putea mişca la fel de uşor ca înainte; după o analiză medicală atenztă, experţii au concluzionat că Lilly suferă de o boală genetică numită displazie de şold, care afectează în mod grav articulaţiile.

Cum o mai putea lua stăpânul pe iubita lui Lilly la plimbare acum, aşa cum obişnuia în fiecare zi? În cele din urmă a venit cu o idee genială!

Gabriele Gripp, proprietarul câinelui bolnav, văzuse pe Instagram imaginea unui bărbat care îşi plimba câinele cu un cărucior din lemn prevăzut cu roţi; Gabriele ştia că tatăl său, un om foarte priceput, ar fi putut să-l construiască pentru el, aşa că l-a întrebat: „I-am trimis fotografia respectivă tatălui meu, care este un adevărat maestru în construcţia gadgeturilor şi l-am rugat să-mi facă aşa ceva pentru Lilly. Avea la îndemână mai multe bucăţi de lemn şi un mâner de sertar. Trebuia doar să-i cumpăr rotile.”

De când Lilly iese din casă cu noul ei cărucior confortabil pe roţi, ea pare să fi renăscut: chiar dacă picioarele din spatele le mişcă extraordinar de greu, acum simte bucuria plimbărilor dintr-un loc în altul, purtată fiind la bordul căruciorului din lemn de omul său preferat.

„Pentru a o face să se deplaseze şi în interior, am amplasat covoare antiderapante în unele zone ale casei pentru a se putea întinde şi a-i fi mai uşor să se ridice de la sol” – povesteşte Gabrielle.

După câine