Sari la conținut
Home » Indiferent de problemele cu care se confruntă, un bărbat fără adăpost are grijă de câinele său cu handicap!

Indiferent de problemele cu care se confruntă, un bărbat fără adăpost are grijă de câinele său cu handicap!

  • de

Indiferent de problemele cu care se confruntă, un bărbat fără adăpost are grijă de câinele său cu handicap!

Cei doi sunt de nedespărțit!

Pentru un bărbat fără adăpost, indiferent de problemele cu care se confruntă în fiecare zi, dragostea față de patrupedul său loial îl face să meargă mai departe. Imaginile următoare au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

Toată întâmplarea a avut loc în Peru, imaginile fiind surprinse de o femeie care nu a putut să rămână indiferentă în această situație. Un om fără adăpost a fost observat îngrijind şi hrănind un câine cu handicap. Din acest motiv, în ciuda faptului că duce o viaţă grea şi nu are un acoperiş sub care să doarmă sau suficientă mâncare, omul generos ştie că trebuie să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a avea grijă de acest biet patruped.

“L-am văzut pe acest bărbat venezuelean vorbind foarte afectuos cu acel câine, cu ‘bebeluşul său’ aşa cum îi spunea el. Din păcate, acel căţeluş nu-şi poate folosi picioarele din spate, dar se poate deplasa mulţumită unui scaun cu rotile special.”

Potrivit cetăţenilor locali şi trecătorilor care îl cunosc din vedere, bărbatul fără adăpost preferă ca prietenul său fidel să îl însoțească la fiecare pas, pentru a se putea asigura că este în siguranță mereu.