Sari la conținut
Home » După ce i-au salvat puii dintr-o canalizare, o cățelușă le mulțumește pompierilor!

După ce i-au salvat puii dintr-o canalizare, o cățelușă le mulțumește pompierilor!

  • de

După ce i-au salvat puii dintr-o canalizare, o cățelușă le mulțumește pompierilor!

Totul s-a petrecut în Brazilia!

Pe una dintre străzile cartierului Nova Capão, São Paulo, o cățelușă era disperată din cauza că își pierduse puii într-o canalizare. Emoționați de aceste imagini, un echipaj de pompieri a decis să intervină.

Câinii au fost în cele din urmă salvaţi şi apoi înapoiaţi proprietarului lor.

„După salvarea micuţilor săi, căţeluşa s-a deplasat la maşina echipei noastre pentru a ne ‘mulţumi’ pentru ajutor” – povesteşte caporalul Ademir Miranda.

„Nu s-a desprins nicio clipă de echipa de salvare şi, când ne pregăteam să plecăm, a venit lângă autospecială şi ne-a privit insistent. De îndată ce am deschis uşa, ea s-a ridicat pe două picioare, parcă mulţumindu-ne. A fost un moment copleşitor”, spune cu emoţie caporalul Ademir Miranda.

Astfel, oamenii şi-au dat seama că puii ei căzuseră în scurgere.

„Când am ajuns, plângea şi era disperată, de parcă ar fi cerut ajutor. Nu a dorit să plece de lângă noi nici măcar pentru scurt timp. A rămas acolo, urmărind întreaga acţiune de salvare, până când am reuşit să-i scoatem puii şi să îi returnăm”, spune bărbatul.

În ciuda sperieturii prin care au trecut, câinii au fost salvaţi şi se descurcă bine.

„Locuiesc în casa de vizavi de căminul de canalizare” – a explicat proprietarul. „Mama puilor are obiceiul de a ieşi pe stradă şi nu a observat că doi dintre căţeluşii ei au plecat după ea. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav”, conchide el.

După ce i-au salvat puii