Sari la conținut
Home » Salvată de la eutanasiere în ultima clipă, o cățelușă a adus pe lume șase pui sănătoși!

Salvată de la eutanasiere în ultima clipă, o cățelușă a adus pe lume șase pui sănătoși!

  • de

Salvată de la eutanasiere în ultima clipă, o cățelușă a adus pe lume șase pui sănătoși!

Totul s-a petrecut în Georgia, Statele Unite ale Americii!

O femeie pe nume Lynch a aflat că într-un adăpost din apropiere se află o căţeluşă ce urma să fie eutanasiată. Fostul său proprietar a abandonat-o pur şi simplu în acel adăpost.

„Ştiu că în Georgia există multe adăposturi cu grad mare de mortalitate şi îmi doream să-l salvez pe cel mai greu încercat câine dintr-un adăpost înainte de a mă întoarce acasă. Am avut spaţiu suficient în maşină şi am vrut să ajut.” a declarat Lynch într-un interviu acordat The Dodo.

Pentru a face călătoria până în Florida mai plăcută pentru căţeluşa proaspăt adoptată, cuplul a amenajat un culcuş şi o pătură pe bancheta din spate a autoturismului.

„Ştiam că era neliniştită şi speriată şi am vrut să beneficieze de toate condiţiile în timpul deplasării”, a spus Lynch.

„Odată ce s-a simţit în siguranţă, a decis că sosise momentul. Lizzy a început să respire sacadat şi a devenit neliniştită; I-am spus soţului meu: ‘Cred că este în travaliu!’”

Până când au ajuns la un medic veterinar, Lizzy adusese pe lume trei pui.

„S-a comportat ca o profesionistă!” îşi aminteşte Lynch. „Am mers direct la veterinar unde ni s-a spus că totul este în regulă.”

Dar căţeluşa nu s-a oprit aici:

„Un alt pui a venit pe lume la veterinar, apoi încă doi în maşină în drum spre casă. A fost o experienţă minunată, iar Lizzy o mamă de-a dreptul uimitoare.” – a mai adăugat Lynch.

Salvată de la eutanasiere în ultima