Sari la conținut
Home » O cățelușă a fost găsită împreună cu cei nouă pui într-o cutie de carton sigilată!

O cățelușă a fost găsită împreună cu cei nouă pui într-o cutie de carton sigilată!

  • de

O cățelușă a fost găsită împreună cu cei nouă pui într-o cutie de carton sigilată!

Animalele de companie au fost condamnate la o moarte sigură!

Povestea următoare o are ca protagonista pe o căţeluşă, mamă a nouă pui, care a fost abandonată într-un depozit de deşeuri, într-o cutie de carton sigilată.

Depozitul de deşeuri din British Columbia, Canada, a fost locul unde un trecător a văzut misterioasa cutie de carton şi s-a dus să verifice. Bărbatul a dus imediat câinii la un medic veterinar, care a confirmat sănătatea perfectă a puilor şi a mamei.

Nouă pui de aproximativ două săptămâni era înghesuiţi aproape de corpul mamei lor, totul devenind o luptă contracronometru pentru supraviețuire.

Câinii au fost transferaţi la British Columbia Society for the Prevention of Cruelty to Animals (BC SPCA) într-un efort de a le găsi o casă primitoare şi o familie iubitoare.

Mulţi stăpâni de câini nu sunt capabili să aibă grijă de ei aşa cum şi-ar dori, dar, după cum precizează Lorie Chortyk, directorul general de comunicare al BC SPCA, aceştia pot primi ajutor dacă îl solicită, iar acest lucru este valabil în toate țările, peste tot existând un loc în care poți primi ajutor.

O cățelușă a fost găsită împreună