După ce a fost salvat și îngrijit timp de opt săptămâni, un iepure orfan își vizitează salvatorii în fiecare zi!

Recunoștința unui iepure salvat de o familie iubitoare!

Un iepure adorabil se află în centrul atenției în povestea următoare, asta după ce a fost „adoptat” de o familie. Pe nume Trifoi, animalul de câmp era la un pas să își piardă viața, dacă nu ar fi primit ajutorul familiei Terry.

Acest iepure orfan a fost salvat de familia Terry, din Lincolnshire, Anglia, care l-a ţinut mai multe săptămâni în casă pentru a-şi putea recăpăta puterile şi a reveni în siguranţă în habitatul său natural. Nimeni nu se aștepta ca iepurele să se întoarcă și să îi viziteze.

După ce l-au îngrijit şi hrănit timp de aproximativ 8 săptămâni, iepurele a fost în cele din urmă eliberat în sălbăticie.

 „A intrat pe uşa din spate, ceea ce ne-a surprins, a urcat la etaj şi s-a privit în oglinda dulapului nostru; ca şi cum a vrut să vadă cât de mult crescuse.”

Cu toate acestea, timp de două luni după eliberare, iepurele Trifoi a revenit la familia Terry în grădina pentru a-i saluta şi a le mulţumi că l-au salvat.

„Mai mult, Eliza, şi-ar dori foarte mult să devină medic veterinar, motiv pentru care este foarte pasionată de animale şi are grijă de ele şi de viaţa sălbatică.”

iepure
iepure

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da