Sari la conținut
Home » După ce a fost salvat și îngrijit timp de opt săptămâni, un iepure orfan își vizitează salvatorii în fiecare zi!

După ce a fost salvat și îngrijit timp de opt săptămâni, un iepure orfan își vizitează salvatorii în fiecare zi!

  • de
iepure

După ce a fost salvat și îngrijit timp de opt săptămâni, un iepure orfan își vizitează salvatorii în fiecare zi!

Recunoștința unui iepure salvat de o familie iubitoare!

Un iepure adorabil se află în centrul atenției în povestea următoare, asta după ce a fost „adoptat” de o familie. Pe nume Trifoi, animalul de câmp era la un pas să își piardă viața, dacă nu ar fi primit ajutorul familiei Terry.

Acest iepure orfan a fost salvat de familia Terry, din Lincolnshire, Anglia, care l-a ţinut mai multe săptămâni în casă pentru a-şi putea recăpăta puterile şi a reveni în siguranţă în habitatul său natural. Nimeni nu se aștepta ca iepurele să se întoarcă și să îi viziteze.

După ce l-au îngrijit şi hrănit timp de aproximativ 8 săptămâni, iepurele a fost în cele din urmă eliberat în sălbăticie.

 „A intrat pe uşa din spate, ceea ce ne-a surprins, a urcat la etaj şi s-a privit în oglinda dulapului nostru; ca şi cum a vrut să vadă cât de mult crescuse.”

Cu toate acestea, timp de două luni după eliberare, iepurele Trifoi a revenit la familia Terry în grădina pentru a-i saluta şi a le mulţumi că l-au salvat.

„Mai mult, Eliza, şi-ar dori foarte mult să devină medic veterinar, motiv pentru care este foarte pasionată de animale şi are grijă de ele şi de viaţa sălbatică.”

iepure
iepure