De 2626 Vizualizari

Doi tineri din Brașov, bănuiți că au UCIS un pui de râs. Uite ce pedeapsă riscă cei doi

Doi tineri din Brașov, bănuiți că au UCIS un pui de râs! Recent, în mediul online au apărut poze cu un pui de râs chinuit și apoi ucis de doi tineri din Bunești. În acest sens, poliția din Brașov s-a autosesizat.

„În urma activităților investigativ-informative au fost identificate două persoane, respectiv doi bărbați, in vârstă de 17 ani și 32 ani din localitatea Bunești. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «braconaj-vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decât cele legale», faptă prevăzută de art. 42 alin. (1) lit. (F) din Legea nr. 407/2006. Cercetările sunt continuate în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, a anunțat Poliția Brașov.

Leșul animalului sălbatic a fost predat reprezentanților unui fond de vânătoare din Sibiu, care are în administrare zona în care a fost găsit animalul, respectiv extravilanul localității Bunești, potrivit brasovmetropolitan.ro.

Un singur comentariu

  1. brasoveanu spune:

    A, deci sunt cercetati numai ptr braconaj, nu fiindca l-au si chinuit.
    romania

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X