Sari la conținut
Home » Descoperire macabră! Ce a pățit un șacal din cauza gunoaielor aruncate peste tot / VIDEO

Descoperire macabră! Ce a pățit un șacal din cauza gunoaielor aruncate peste tot / VIDEO

Descoperire macabră!  „Gunoaiele aruncate peste tot atrag animalele sălbatice și rezultatul este șocant!”

Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB roagă populația României să nu mai arunce gunoaiele în natură. O înregistrare video șocantă a fost dată publicității arată ce se întâmplă cu animalele sălbatice

În înregistrare se poate vedea un șacal care se chinuie cu un bidon de plastic blocat pe cap. Reprezentanții acestui ONG spun că imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere într-o zonă din Situl Natura 2000 Lunca Siretului Inferior din Vrancea, unde ecosistemele de luncă sunt ”împestrițate” cu depozite ilegale de deșeuri.

Oamenii sunt rugați să nu mai arunce gunoaie în natură

„Gunoaiele aruncate peste tot atrag animalele sălbatice și rezultatul este șocant! Cu ajutorul unei camere cu senzor de mișcare a fost filmat un șacal care avea capul blocat într-un bidon de plastic într-o zonă din Situl Natura 2000 Lunca Siretului Inferior din Vrancea unde ecosistemele de luncă sunt împestrițate cu depozite ilegale de deșeuri. Normal că multe animale sălbatice sunt atrase de aceste gunoaie mai mult sau mai puțin atractive iar rezultatul este unul care ne șochează! Acum căutăm peste tot acest animal în speranța că-l vom găsi și elibera, dar șansele sunt mici. Vă rugăm oameni buni să nu mai aruncați deșeurile peste tot în natură!” , este mesajul Centrului pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB.