Sari la conținut
Home » Descoperire incredibilă! Ce spun animalele preferate, despre firea TA

Descoperire incredibilă! Ce spun animalele preferate, despre firea TA

Descoperire incredibilă! Ce spun animalele preferate, despre firea TA Fiecare persoană are un animal preferat. Iar în urma unor cercetări, specialiștii au ajuns la concluzia că acest lucru poate spune foarte multe despre personalitatea noastra.

În urma acestor studii, cei de la The Dodo au pregatit o lista cu cele mai populare animale salbatice si cu ce spun acestea despre cei care le prefera…

Descoperire incredibilă! Ai ales delfinul? Firea ta este jucausa si sociabila. Nu exista vreo persoana alaturi de care sa te simti inconfortabil. Strainii sunt bine veniti in viata ta si in cercul tau de prieteni! Cu cat ai mai multi prieteni, cu atat e mai bine!

Leul – Esti o persoana mult mai draguta decat lasi sa se vada, la prima vedere! Atragi cei mai loiali prieteni, care vor fi langa tine in orice moment, exact asa cum esti si tu! Joci numai dupa cum canti tu si, atata timp cat ai langa tine prieteni care sa te sprijine, iti atingi toate obiectivele!

Maimuta – Esti un pic cam naiv si nu prea iei lucrurile in serios. Termenul de clown ti se potriveste de minune. Insa esti foarte bun in a-ti arata inteligenta. Nu doar ca iubesti sa ii faci pe ceilalti sa se amuze, dar iti si iese perfect! Nu conteaza unde esti, atata timp cat traiesti clipa la maximum!

Vulpea – Iti poate lua ceva timp sa te apropii de oamenii din jur, asta pentru ca nu esti o fiinta tocmai extrovertita. Esti putin cam rezervat atunci cand faci cunostinta cu o persoana noua, dar, atunci cand reusesti sa iti faci prieteni noi, conversatia cu tine devine o adevarata placere. Ai si talentul de a obtine intotdeauna ce iti doresti, datorita inteligentei si sarmului pe care le posezi.

Urs – Exista o multime de preconceptii referitoare la personalitatea ta, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest lucru – iti place sa ai un aer misterios. In realitate, tu ai o inima mare si foarte protectoare. Ai grija de oamenii din jurul tau in mod natural, chiar daca afisezi o figura mai dura. Persoanele din jurul tau sunt mandre sa te aiba, iar asta este flatant.

Lup – Tii foarte mult la prietenii tai apropiati, dar iti place sa fi si singur, uneori. Persoanele din jurul tau te respecta foarte mult, iar tu esti foarte responsabil. Esti adesea caracterizat ca fiind distant si misterios, iar tu nu incerci sa iti schimbi aceasta imagine. Faci exact ceea ce simti! Esti intotdeauna calm, pana ce apare cineva care se pune cu prietenii tai; atunci, le arati ca au de a face cu tine!