Sari la conținut
Home » De ce stă pisica mea ca un om?

De ce stă pisica mea ca un om?

De ce pisica mea nu o să fie vegană niciodată?

De ce stă pisica mea ca un om? Dacă ai o pisică, știi că sunt niște creaturi curioase care fac lucruri foarte interesante. Fie că este vorba de a alerga prin casă cu toată viteza sau de a sta și a se holba la ceva ce numai pisica pare să poată vedea, sunt multe lucruri la care să te gândești atunci când ai o pisică.

Dacă ai observat vreodată că pisica ta stă ca o ființă umană, s-ar putea să te întrebi de ce și dacă acest comportament este normal. Ar trebui să fii îngrijorat de acest tip de comportament la felina ta? Acest comportament este perfect normal și vom discuta de ce felinele stau în poziții ciudate și dacă ar trebui să vă faceți griji.

Cele 4 motive pentru care pisica ta stă ca o persoană

Există câteva motive pentru care o pisică va sta ca o persoană. Deși poziția este ciudată, s-ar putea să nu fie cel mai ciudat comportament la care ai asistat.

1. De ce stă pisica mea ca un om: Este o sesiune de toaletare

De ce stă pisica mea ca un om: O pisică drăguță
De ce stă pisica mea ca un om: O pisică drăguță care stă ca un om

Ar putea fi la fel de simplu ca și cum pisica ta ar fi gazda propriei sale sesiuni de toaletare. Pisica s-ar putea să se țină în picioare pentru a putea ajunge în acele locuri mai puțin accesibile. Ar putea părea ciudat, dar funcționează destul de bine pentru pisica ta, așa că cine suntem noi să spunem că este greșit?

2. Pisicii tale îi este cald

Ar putea fi, de asemenea, posibil ca pisica ta să încerce doar să se răcorească. Vei vedea pisici stând ca oamenii, de multe ori în mijlocul unui val de căldură. Pisicile nu transpiră așa cum o facem noi, așa că trebuie să se gândească la alte modalități de a se răcori și de a-și regla temperatura corpului. Deoarece pisicile pot transpira prin glandele de pe picioare, așezarea ca o persoană le permite să își ia picioarele de pe podea pentru a-și putea răcori corpul în mod eficient.

3. De ce stă pisica mea ca un om: Pisica îți copiază comportamentul

În calitate de părinte de pisică, probabil că știți că pisicile urmăresc cu dăruire și interes tot ceea ce faceți. Acest lucru face posibil ca pisica să vă copieze pur și simplu comportamentul și modul în care stați. Desigur, nu putem fi siguri de ce pisicile se așează uneori ca oamenii, dar este o teorie interesantă la care să medităm, potrivit hepper.

4. Pisica ta îți arată că are încredere în tine

Faptul că își expune partea inferioară este o modalitate prin care pisica ta arată că are încredere în tine. Stomacul este o parte a corpului foarte vulnerabilă pentru a fi expusă, mai ales pentru o pisică. Dacă pisica ta se așează ca un om, ar putea fi semnul suprem de respect, deoarece înseamnă că are încredere în oamenii din casa ta.