De 396 Vizualizari

De-a rasu’-plansu’. Cainii comunitari au rontait o masina!

Oricat de ciudat ar parea, o masina Toyota RAV4 din Bucuresti a fost pur si simplu rontaita, partial, de cainii maidanezi. Cel putin asa afirma proprietarul autovehicului, intr-o postare de zilele trecute, de pe Facebook.

„Cum ar trebui sa te simti intr-o dimineata deja urata atunci cand iti gasesti masina in parcare in halul asta. Cainii din sectorul 4 sunt atat de nemancati incat au inceput sa rontaie masini. Acum un sfat ptr primarie…ori dati de mancare la caini ori ii strangeti pe toti”, a scris cetateanul.


foto fb

Postarea a fost preluata imediat de co-presedintele PNL Sector 4, Marius Rogin, care doreste sa candideze la Primaria Sectorului 4. Acesta s-a revoltat pe lipsa de actiune a autoritatilor in privinta cainilor comunitari si a acuzat primaria de sector, dar si Primaria Generala ca nu iau masuri. „În sectorul 4 inca exista o problema a cainilor comunitari. Aceasta nu se rezolva din cauza ca Primaria Sector 4 lasa pe seama Primariei Generale, iar la PMB nu se face nimic. Nici macar nu conteaza cine are atributii, stiu activisti, ONG-uri sau oameni simplii care au facut mai mult pentru a rezolva aceasta problema”, a scris Marius Rogin pe Facebook.

marius

In replica, contactat telefonic, de stiripesurse.ro, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a declarat ca o asemena sesizare privind masini ‘rontaite de caini’ nu s-a depus la Primarie,  dar mentineaza ca in sectorul pastorit de el cainii comunitari „nu sunt mutanti, nu apartin unei specii noi si au mandria lor – nu ar rontai chiar o masina”.


masina 2

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X