Daniel a fost abandonat. Dar cum a ajuns atât de cunoscut în toată lumea? Simplu. Noii stăpâni au fost fascinați de motivul pentru care a fost respins și i-au făcut publică povestea impresionantă.

Motanul Daniel este diferit. De ce? Pentru că are 26 de degete, câte două în plus față de cât este normal să aibă un pisoi la fiecare lăbuță, potrivit huffingtonpost.com.

Din cauza mutației genetice, el a ajuns la un centru de salvare a animalelor fără stăpân din Milwaukee. Felina a venit ca un cadou pentru asociație, datorită lui au reușit să strângă bani pentru cumpărarea unei noi clădiri. Responasbilii Centrului de Salvare a anuimalelor au făcut apel la populație să doneze câte un dolar pentru fiecare deget a lui Daniel. În acest fel, au strâns 80.000 de dolari, din care 50.000 au provenit din donațiile pentru Daniel.

Proprietara centrului l-a salvat pe Daniel dintr-un adăpost pentru animale abandonate, când acesta a scos o lăbuță printre gratiile cuștii în care era.

„Spunea foarte clar că are nevoie să fie salvat, că vrea să fie prietenul meu, cerea atenție. Atunci când un animal face un semn atât de evident, nu îl ignorăm”, a declarat Amy Rowell.

Daniel este acum mascota centrului.

 

Animalzoo.ro Vreti sa primiti notificari cu ultimele stiri? Nu Da