Sari la conținut
Home » Povestea incredibilă de viață a pisicii cu cel mai interesant tors. După ce a fost abandonată de două ori, în sfârșit, și-a găsit acel cămin iubitor pe care îl aștepta. Video

Povestea incredibilă de viață a pisicii cu cel mai interesant tors. După ce a fost abandonată de două ori, în sfârșit, și-a găsit acel cămin iubitor pe care îl aștepta. Video

Din cuprinsul articolului

Povestea incredibilă de viață a pisicii cu cel mai interesant tors este una care impresionează pe oricine o află. Deși ne frânge inima, nu toate pisicile au parte de un cămin iubitor încă de la început.

Unele sunt nevoite să trăiască pe străzi, altele sunt abandonate în adăposturi, iar unele, precum Tribble, sunt predate din nou după ce au fost adoptate.

Și, de multe ori, pisica nu a făcut nimic pentru a merita un astfel de tratament. Atunci când Tribble (veți vedea de ce a fost numit așa într-un moment) a fost dus pentru prima dată la adăpost, a fost pentru că stăpânul său a murit. Când a fost adoptat, a ajuns într-o casă cu copii mici care nu s-au purtat frumos cu el.

Într-o zi, Tribble a avut parte de toată hărțuirea pe care a putut să o suporte, iar când s-a apărat, mama copiilor l-a dus înapoi la adăpost.

Bietul Tribble era singur, fără nimeni care să-i ofere căminul iubitor pe care și-l dorea cu disperare, unde să poată împărtăși torsul său dulce și pițigăiat cu stăpânul său.

Un miracol a apărut în viața ei

Povestea incredibilă de viață a pisicii cu cel mai interesant tors nu a fost marcată doar de întâmplări nefaste, ci și de miracole. La vârsta de 7 ani, un miracol s-a întâmplat pentru această pisică dulce cu un mieunat care sună ca o pasăre ciripitoare.

Cineva a decis că ea, dintre toate celelalte pisici de la adăpost, era cel care avea nevoie de un cămin iubitor, unde să nu mai fie nevoit să se îngrijoreze niciodată că va fi dat la o parte sau maltratat.

În ciuda faptului că a avut o viață dură, Tribble a rămas cea mai dulce pisică de la adăpost, o favorită a tuturor îngrijitorilor. Această pisică are o inimă de aur și nu a lăsat ca nenorocirile vieții să îi stea în cale pentru a-și răspândi bucuria.

Acest lucru demonstrează că o pisică vrea doar să fie iubită și că pisicile în vârstă merită o șansă la fel ca și pisicuțele și pisicile tinere din adăpost.

Le suntem foarte recunoscători noilor stăpâni ai lui Tribble pentru că i-au acordat oportunitatea de a-și trăi restul zilelor în fericire pură.