Sari la conținut
Home » Fish și Chips, cele mai aventuroase pisici. Cei doi frați sunt cei mai buni parteneri de drumeții pentru stăpânii lor. Foto, video

Fish și Chips, cele mai aventuroase pisici. Cei doi frați sunt cei mai buni parteneri de drumeții pentru stăpânii lor. Foto, video

Fish și Chips, cele mai aventuroase pisici, sunt exact ceea ce și-au dorit stăpânii lor. Ei au fost în căutarea unui animal de companie care să îi însoțească în lungile drumeții pe care aceștia le fac, fiind vorba de un cuplu, dar nu orice animăluț, ci unul cu spirit de aventură dezvoltat.

Inițial au căutat un cățel, dar le-a atras atenția o pisică care părea să se încadreze în acea tipologie de animal cu spirit aventuros pe care îl căutau. Fish nu este o felină obișnuită. De fapt, s-a dovedit a fi o pisică foarte specială.

Stăpânii săi căutau un câine când l-au găsit pe Fish, gândindu-se că au nevoie de un companion canin care să li se alăture în numeroasele lor aventuri în aer liber.

Fish le-a dovedit stăpânilor că pisicile sunt extrem de curajoase

Însă Fish le-a dovedit că pisicile pot fi la fel de curajoase în sălbăticie. Din fericire, stăpânii lui s-au îndrăgostit instantaneu de micul lor prieten felin, chiar dacă nu aveau nicio idee despre ce îi aștepta în drumețiile și excursiile lor cu cortul.

Cum Fish s-a dovedit a fi mai uimitor decât ar fi crezut vreodată, au decis să adopte un frățior pentru el. Acest mic pisoi, pe nume Chips, învață de la fratele său mai mare ce înseamnă aventurile în aer liber.

Pentru a le documenta isprăvile incredibile, stăpânii lor au decis să le creeze un cont de Instagram pe care să posteze fotografiile realizate în drumețiile acestora. Bineînțeles, nu există un nume mai bun decât Aventurile lui Fish și Chips!

După cum declară proprietarii lor, aceste mici feline sunt gata să exploreze și să se cațere peste tot prin casa lor de pe insula Vancouver și nu numai, atât de mult le place să experimenteze și să cunoască locuri noi.

Fie că aceste pisicuțe se cred câini sau nu, ele arată cu siguranță că felinele pot fi tovarăși activi și de nădejde atunci când li se oferă ocazia. Fish și Chips, cele mai aventuroase pisici, reprezintă un duo curajos de care suntem cu siguranță inspirați.