Sari la conținut
Home » Un băiat a mers într-un adăpost să adopte un nou animal de companie, însă avea să aibă parte de o adevărată surpriză!

Un băiat a mers într-un adăpost să adopte un nou animal de companie, însă avea să aibă parte de o adevărată surpriză!

  • de
copil

Un băiat a mers într-un adăpost să adopte un nou animal de companie, însă avea să aibă parte de o adevărată surpriză!

Revedere cu totul emoționantă pentru o familie care a mers să adopte un animal de companie!

Pierderea animalului de companie reprezintă o dramă pentru toată lumea, exact ca în următoarea poveste. выдать кредитные карты без отказа

Totul a început în momentul în care un băieţel de numai cinci ani, pe nume Ronnie, și-a pierdut cel mai bun prieten. Phoenix, pisica familiei şi cea mai bună prietenă a lui a dispărut de acasă în urmă cu un an şi jumătate.

felină

Zilele au trecut, iar familia era convinsă că pisica este pierdută pentru totdeauna, și au luat o decizie, pentru a putea ajuta copilul să treacă mai departe.

După ce s-au resemnat cu pierderea pisicii, aceștia au decis să meargă la un adăpost local de animale, pentru a putea lua o nouă felină.

Animal de companie

Phoenix îi „aștepta” în adăpostul pentru animale!

Când au ajuns acolo, Ronnie şi mama lui au izbucnit în lacrimi când au găsit, în mod uimitor, pisica pierdută cu multe luni în urmă. Micul Ronnie nu a putut să-şi reţină bucuria, ţipând şi plângând de fericire.

Se pare că Phoenix a fost găsită hoinărind pe străzi şi a ajuns în adăpost mulţumită gestului de bunătate al unui străin. Când au examinat pisica, veterinarii au descoperit că avea microcip de identificare. Dar atunci când l-au scanat, au aflat cu dezamăgire că familia se mutase de ceva vreme de la acea adresă.

„A fost minunat să o mai pot îmbrăţişa. Ea a devenit o parte importantă a vieţii noastre”, a exclamat băiatul fericit!

pisică
pisică

Drept urmare, pisica a rămas în adăpost aşteptând să fie adoptată de o nouă familie. Însă povestea ei a avut un sfârşit mult mai fericit decât putea să-şi imagineze, revenind la foştii săi proprietari.