Soarta unui cățel ajuns victima unor copii care voiau să se „distreze”! Ei au turnat lipici pe blana animalului nevinovat.

Cățelul a fost salvat din Istanbul, Turcia!

Pentru a se „distra”, câţiva copii au turnat adeziv peste corpul unui biet patruped din Turcia, apoi îl tăvăliseră prin noroi. Când o echipă de salvare a animalelor din Istanbul a ajuns în cele din urmă la căţelul pe nume Pascal, acesta era atât de rigid, încât fiecare clipă putea să îi fie fatală.

De îndată ce a fost transportat la clinica He’ART of Rescue, medicii au încercat să-i îndepărteze adezivul întărit. Din nefericire, lipiciul a reuşit să pătrundă până la piele, singura soluţie fiind aceea de a fi ras complet.

În cele din urmă l-au lăsat pe Pascal să-şi aştepte sfârşitul, deoarece adezivul a devenit din ce în ce mai puternic, ceea ce l-a adus în imposibilitatea de a se mai mişca.

Potrivit thedodo.com, problemele cu respiraţia l-ar fi pus în imposibilitatea de a mai supraviețui dacă oamenii nu ar fi intervenit la timp.

Pielea câinelui era atât de afectată de substanţele chimice din adeziv, încât a avut nevoie de tratamente constând în băi medicinale pentru a-i putea calma durerea.

Infecţia cutanată şi organismul slăbit din cauza înfometării au fost cele mai grave probleme.

Pascal a înţeles că cei care îl salvaseră nu-i doreau răul. Personalul i-a oferit dragoste, multă atenţie şi în cele din urmă bietul căţel a început să se vindece din interior spre exterior.

Încet, încet, blana a început să-i crească, ajungând să arate ca un câine complet diferit.

Odată ce a fost îndeajuns de sănătos, medicul veterinar şi-a dat acordul că poate merge să locuiască într-un cămin temporar.

Soarta unui cățel ajuns victima unor copii!

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da