Sari la conținut
Home » Soarta unui cățel ajuns victima unor copii care voiau să se „distreze”! Ei au turnat lipici pe blana animalului nevinovat

Soarta unui cățel ajuns victima unor copii care voiau să se „distreze”! Ei au turnat lipici pe blana animalului nevinovat

Soarta unui cățel ajuns victima unor copii care voiau să se „distreze”! Ei au turnat lipici pe blana animalului nevinovat.

Cățelul a fost salvat din Istanbul, Turcia!

Pentru a se „distra”, câţiva copii au turnat adeziv peste corpul unui biet patruped din Turcia, apoi îl tăvăliseră prin noroi. Când o echipă de salvare a animalelor din Istanbul a ajuns în cele din urmă la căţelul pe nume Pascal, acesta era atât de rigid, încât fiecare clipă putea să îi fie fatală.

De îndată ce a fost transportat la clinica He’ART of Rescue, medicii au încercat să-i îndepărteze adezivul întărit. Din nefericire, lipiciul a reuşit să pătrundă până la piele, singura soluţie fiind aceea de a fi ras complet.

În cele din urmă l-au lăsat pe Pascal să-şi aştepte sfârşitul, deoarece adezivul a devenit din ce în ce mai puternic, ceea ce l-a adus în imposibilitatea de a se mai mişca.

Potrivit thedodo.com, problemele cu respiraţia l-ar fi pus în imposibilitatea de a mai supraviețui dacă oamenii nu ar fi intervenit la timp.

Pielea câinelui era atât de afectată de substanţele chimice din adeziv, încât a avut nevoie de tratamente constând în băi medicinale pentru a-i putea calma durerea.

Infecţia cutanată şi organismul slăbit din cauza înfometării au fost cele mai grave probleme.

Pascal a înţeles că cei care îl salvaseră nu-i doreau răul. Personalul i-a oferit dragoste, multă atenţie şi în cele din urmă bietul căţel a început să se vindece din interior spre exterior.

Încet, încet, blana a început să-i crească, ajungând să arate ca un câine complet diferit.

Odată ce a fost îndeajuns de sănătos, medicul veterinar şi-a dat acordul că poate merge să locuiască într-un cămin temporar.

Soarta unui cățel ajuns victima unor copii!