Respins pentru că s-a născut cu o malformație, un cățel este adoptat de o femeie cu suflet mare!

O nouă viață pentru un cățel abandonat de toată lumea!

Pentru Precious, un cățel Chihuahua adorabil, viața s-a dovedit extrem de complicată, din cauza unor probleme cu care a venit pe lume.

Cu toate acestea, erau siguri că nimeni nu şi-ar dori un exemplar ca Precious şi au decis că cel mai bun lucru ar fi să-i pună capăt vieţii, o decizie extrem de complicată și lipsită de suflet.

Din fericire, povestea bietului Precious a ajuns la urechile unei femei extrem de iubitoare: Dina Sánchez Lemus.

„O cunoştinţă mi-a spus că are un pui care nu vrea să deschidă ochii şi că are capul mai mare decât este normal. A mai spus că îl vor sacrifica pentru că ‘se chinuie’”, povesteşte Dina.

Chiar înainte de a cunoaşte fizic câinele, Dina se temea de soarta lui. Ea le-a cerut proprietarilor să nu-i facă vreun rău. Ea îşi dorea să aibă grijă de Precious şi să-i ofere o viaţă fericită.

De asemenea, Dina a adoptat un alt frate de-l lui Precious şi i-a luat acasă pe cei doi chihuahua.

„Oamenii resping câinii cu dizabilităţi, dar şi aceştia pot fi fericiţi ca orice alt animal de companie. Au nevoie doar de persoana potrivită pentru ei” – a comentat un utilizator Facebook.

Din păcate, ochii lui Precious nu se dezvoltaseră, așa că micului patruped îi era greu să se deplaseze. Din fericire pentru el, cu multă dragoste și atenție cățelul va reuși să își trăiască viața alături de o persoană specială.

Cățel
Cățel