Sari la conținut
Home » Povestea emoționantă a unui Chihuahua care plânge în fiecare seară de dorul stăpânului său!

Povestea emoționantă a unui Chihuahua care plânge în fiecare seară de dorul stăpânului său!

Povestea emoționantă a unui Chihuahua care plânge în fiecare seară de dorul stăpânului său!

Singurul proprietar și cel mai bun prieten al său a murit în urmă cu ceva timp!

Pentru un Chihuahua în vârstă, pe nume Scooter, dispariția fostului său stăpân i-a adus o mare tristețe în viață. El a ajuns în adăpostul „The Humane Society” din Quincy, Michigan, iar voluntarii au fost imediat impresionați de povestea emoționantă de viață a patrupedului.

Extrem de îndurerat, câinele s-a dovedit a fi neobişnuit de liniştit în adăpost.

Potrivit thedodo.com, pe lângă faptul că adoarme doar acoperit de păturica sa favorită, patrupedul plânge în fiecare seară de dorul proprietarului său iubit, fiind îngrijorat de viitorul său.

Într-o ultimă încercare de a-l ajuta pe Scooter, personalul adăpostului a publicat pe Facebook o fotografie ce înfăţişează ritualul său nocturn, însoţită de mesajul:

„Este o realitate tristă faptul că mulţi câini în vârstă, care ajung să îşi piardă proprietarii, trebuie să se confrunte cu această soartă crudă. Au nevoie de dragoste pentru a se vindeca, dar nimeni nu doreşte să-i adopte. Împărtăşiţi povestea lui Scooter şi ajutaţi-l să-şi găsească o casă.”

La scurt timp după mesajul iniţial, voluntarii de la adăpost au publicat un update:

„Postarea cu Scooter a impresionat multe inimi din întreaga lume. Am primit cereri de adopţie chiar şi din locuri ca Italia. În cele din urmă, adăpostul a decis să-l încredinţeze pe Scooter unei femei din zonă, pe nume Jessica Howard. Jessica este o mare iubitoare de animale, care a salvat mulţi câini de-a lungul vremii. Ea s-a angajat să-l ajute pe Scooter să trăiască o viaţă confortabilă până la final.”

Povestea emoționantă a unui Chihuahua

Partea cea mai bună este că a început să adoarmă liniştit, iar coşmarul singurătăţii începe să fie depășit încetul cu încetul!