De 746 Vizualizari

Danezii vor să mai omoare o girafă pe care o cheamă tot MARIUS!

Animalul e sănătos, doar că... ocupă spaţiu în ZOO şi există riscul de a se lua la bătaie cu o altă girafă

Personalul unei grădini zoologice din Danemarca scandalizează o lume întreagă după ce au dezvăluit că urmează să ucidă şi ei o girafă, la fel ca pe cea din Copenhaga, tot mascul şi tot cu numele de Marius.

Prima a fost ucisă cu un pistol cu cuie şi a fost tranşată de faţă cu o mulţime de copii. După ce îngrijitorii au măcelărit-o, au dat cadavrul ca hrană la lei.

Acum, directorul de la Grădina Zoologică Jyllands spune că vrea să-l ucidă pe Marius 2, pentru că se teme ca aceasta girafă să nu se bată cu un alt mascul pentru o femelă.

Vezi ce s-a intamplat cu prima girafa pe nume MARIUS

 

Marius 2 are 7 ani de viaţă şi este un mix de subspecii de girafă, de aceea ei nu vor ca el să se împerecheze. În acest moment, Marius 2 locuieşte alături de Elmer, un mascul rasă pură care aşteaptă femela potrivită pentru montă. 

Zoologistul Jasper Moeh a declarat că “în acest moment nu există o problemă cu Marius al nostru. E o companie bună pentru Elmer, dar atunci când o să apară o femelă, cei doi se vor lua la bătaie, ceea ce poate duce la moartea unuia dintre ei. Va trebui eutanasiat, pentru că Marius nu se va putea adapta la un alt mediu”.

Girafa poartă numele fostului veterinar al parcului natural. Cei de la Zoo Jyllands spun că li se pare amuzant că există două girafe cu acelaşi nume în danemarca şi că ambele au sorţi asemănătoare. Iubitorii de animale au ripostat, spunându-le că nu e nimic de râs în toată treaba asta.

ONG-iştii se oferă să-l preia oricând pe Marius 2, dar direcţiunea nu le-o oferit niciun răspuns. Mai rău este că în cazul primului Marius, 27.000 de oameni au semnat o petiţie pentru ca animalul să fie cruţat, însă nimeni nu a ţinut cont de dorinţa lor.

Jyllands Zoo a declarat sec că încă nu s-a decis dacă să facă disecţia în public sau nu.

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X