De 2255 Vizualizari

Au împuşcat această girafă în cap şi au tranşat-o de faţă cu copiii!

Veterinarii de la Zoo Copenhaga au dat dovada de o cruzime uluitoare ATENTIE! Imagini dure!

 

Puiul de girafă Marius a avut parte de un sfârşit poate mai uşor decât ar fi avut în sălbăticie, dar cu siguranţă mult prea dur pentru publicul unei societăţi civilizate.

girafa1_02_bb0edba135

Puiul a fost ucis în cuşca lui din grădina zoologică a oraşului Copenhaga şi a fost tranşat sub privirile copiilor şi a altor vizitatori.

media_139202092061255500

Veterinarii au împuşcat animalul cu un pistol cu cuie, deoarece Marius s-a năcut cu defecte genetice. Au folosit acest tip de armă deoarece injecţia letală ar fi contaminat-o, iar carnea puiului de griafă era destinată leilor.

girafa3_01_fc440b25c7

„Girafele noastre fac parte dintr-o program internaţional de reproducere, care are ca scop menţinerea unei populaţii sănătoase de girafe. Dacă l-am fi sterilizat, ar fi ocupat spaţiul altei girafe mai importante din punct de vedere genetic”, a declarat Bengt Holst, directorul Gradinii Zoologice din Copenhaga.

girafa4_01_2978f7bf83

Mai multe asociatii si-au exprimat dorinta de a-l adopta pe Marius pentru a-i salva viata, insa din motive de neinteles, conducerea gradinii zoologice nu a fost de acord.
FOTO: EPA

 

Tags:

2 Comentarii

  1. M.V. Balan spune:

    ORIBIL!

  2. Poate ar trebui sa nu mai privim la aia din danemarca ca la niste supercivilizati. Ptr ca nu sunt. Asa ceva nu faci cu o girafa.Ca motive ptr acest act de cruzime au insirat numai dobitocii.
    Poate ar trebui sa-i vedem asa cum sunt de fapt, niste imbecili care se ascund dupa niste motive imbecile.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X