De 1309 Vizualizari

Cum a devenit un POMERIAN vedeta unui SHOW de televiziune / VIDEO

Cum a devenit un pomeranian vedeta unui show de televiziune din America!

Câinii sunt animale polivalente, cu o mulțime de calităti. Dar anumite rase de câini excelează în domenii distincte, pentru care dovedesc că au o puzderie de calități.

Este și cazul lui Jiff, un cățel din rasa pomeranian, care a devenit imaginea unei linii de accesorii pentru cătei, pe care a promovat-o demonstrandu-și talentele în fața camerelor de filmat.

Pomeranianul este înzestrat cu abilități care l-au făcut o mica vedetă de televiziune. Trebuie să știți că se numără printre cei mai rapizi căței, stabilind viteze record la alergarea în două lăbute, pe skateboard sau cu spatele.

Jiff, în varsta de 1 an, a ajuns o mică vedetă, însă patrupedul are un palmares mult mai stufos: în cele 12 luni de viață a apărut în videoclipul cântăreței americane Katy Perry, a apărut în Drak Horse, un film dedicat familiei, și a apărut în câteva reclame, potrivit ziardecluj.ro.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Pitbull-ul care s-a interpus între atacator și victima sa! Povestea Impresionantă a lui Hero a făcut înconjurul lumii I FOTO

Un singur comentariu

  1. Un adevăr… fără comentarii…!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X