Pitbull-ul care s-a interpus între atacator și victima sa! Povestea Impresionantă a lui Hero a făcut înconjurul lumii

În general nu auzi lucruri frumoase spuse despre câinii din rasa Pitbull. De multe ori, ei sunt acuzați de violență chiar de către proprietarii lor. Hero, un exemlar din aceeastă rasă face excepție de la această regulă.

Hero se numără printre câinii abandonați de stăpâni. În încercarea disperată de a-și găsi un loc sigur pe străzile din Knoxville, Tennessee din SUA, câinele a a fost atras țipetele unei femei atacate și a alergat de îndată către locul faptei.La fața locului, Hero a găsit un bărbat care ataca o femeie cu un cuțit. Chiar dacă el nu a știut că femeia este atacată, instinctele sale de protector au apărat-o, astfel că s-a pus imediat între atacator și victimă. Din păcate, curajosul pit bull a fost înjunghiat de cinci ori pentru curajul său.

Doi ofițeri de poliție care au ajuns imediat la fața locului au constatat că un câine a fost rănit grav. Chiar dacă au știut că bietul animal nu are stăpân, care ar putea plăti pentru îngrijiri medicale, l-au dus la cel mai apropiat spital veterinar.

Atacatorul i-a provocat răni adânci, în timpul intervenției chirurgicale, medicii au făcut eforturi pentru a-l menține în viață.Cînd Hero și-a revenit, medicii au apelat la o organizație non-profit fondată în scopul ajutorării animalelor fară, iar Carla Welch s-a oferit să-l găzduiască temporar până la o viitoare adopție, potrivit shareably.net.