Sari la conținut
Home » Cum arată cea mai mare pisică din lume?

Cum arată cea mai mare pisică din lume?

Care sunt semnele că pisica ta te iubește?

Cum arată cea mai mare pisică din lume?  La vârsta de șapte ani, motanul Omar, un reprezentant al rasei Maine Coon, s-a transformat într-o vedetă de pe platforma Instagram datorită dimensiunilor sale impresionante. Cu o lungime de 1,20 de metri și o greutate de 15 kilograme, Omar este considerat cea mai mare pisică din lume.

Stăpâna sa, Stephy Lawrence, l-a adus acasă pe Omar în 2013, când era doar un pui mic și adorabil, cu aspectul caracteristic rasei sale. De-a lungul timpului, acest membru al familiei s-a dezvoltat într-o adevărată „gigantă”. Popularitatea lui Omar pe Instagram i-a adus aproape 150.000 de urmăritori.

Cum arată cea mai mare pisică din lume?

Rasa Maine Coon este cunoscută pentru dimensiunile sale mai mari în comparație cu alte rase de pisici, cu o greutate care variază în mod obișnuit între 5 și 10 kilograme. Cu toate acestea, Omar depășește cu mult aceste limite, stabilind un record pentru rasa sa.

Programul lui Omar este asemănător cu cel al unui copil mic. El se trezește la ora 5 dimineața pentru a servi micul dejun, constând într-o hrană uscată specială, bogată în vitamine și minerale.

Apoi, petrece timp în curtea din spatele casei și doarme alături de cei doi tovarăși de joc, Penny și Rafiki, două pisici din rasa Shetland. Cu toate acestea, Omar este aproape la fel de mare ca aceștia. La cină, preferă carne crudă de cangur, fiind singura hrană pe care o acceptă.

Cum arată cea mai mare pisică din lume
Cum arată cea mai mare pisică din lume. sursa foto: clickpentrufemei.ro

Pisicile sunt animale de companie iubitoare și afectuoase

Cu dimensiunile sale impresionante și personalitatea sa unică. Omar a devenit o adevărată celebritate pe platforma Instagram, atrăgând admiratori din întreaga lume.

Pisicile sunt animale de companie iubitoare și afectuoase. Prezența lor aduce confort emoțional și poate ajuta la reducerea stresului și anxietății. Actul de a mângâia o pisică poate induce stări de relaxare și liniște.

Există studii care arată că pisicile pot avea efecte terapeutice asupra stării de sănătate a oamenilor. De exemplu, interacțiunea cu pisicile poate contribui la scăderea tensiunii arteriale și la reducerea nivelului de stres, potrivit clickpentrufemei.ro.