Sari la conținut
Home » Hrana de casă poate fi un adevărat răsfăț pentru animalul dvs. de companie

Hrana de casă poate fi un adevărat răsfăț pentru animalul dvs. de companie

Pisica se uită la un bol cu mere; sursă foto: thesprucepets.com

Hrana de casă poate fi un adevărat răsfăț pentru animalul dvs. de companie, mai ales atunci când folosiți ingrediente de primă mână, cum ar fi peștele natural, puiul sau carnea de vită. Partea cea mai bună este că nu trebuie să fiți un bucătar gastronom pentru a crea preparate speciale.

Aveți nevoie doar de aproximativ o jumătate de oră din timpul dvs. și de câteva ingrediente de bază care se găsesc în mod obișnuit în majoritatea bucătăriilor.

Hrana de casă poate fi un adevărat răsfăț pentru animalul dvs. de companie

Să înveți cum să faci mâncare pentru pisici este distractiv și este foarte satisfăcător atunci când pisica ta găsește mâncarea irezistibilă. Pisicile iubesc aroma de pește, așa că se vor bucura de aceste antreuri. Dar dacă preferă carnea de vită sau de pui, avem rețete care încorporează și aceste proteine.

Înainte de a vă îndrepta spre bucătărie, discutați cu medicul veterinar despre orice nevoi dietetice speciale, alergii sau probleme de sănătate digestive, pentru a menține sistemul digestiv al pisicii dvs. cât se poate de sănătos și fericit.

3 rețete delicioase pentru pisica ta

1.Rețetă de macrou
Dacă nu ați făcut niciodată o mâncare de casă pentru pisica dumneavoastră, aceasta este o rețetă excelentă pentru început. Folosește doar patru ingrediente și se prepară în doar câteva minute.

Ingrediente

1 cană de macrou în conservă
1 lingură de ulei din conservă de pește
1 lingură de orez organic, brun, fiert
1 până la 2 linguri de supă de pui sau de vită, sau apă

Mod de preparare

Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie. Pulsați până când se amestecă. Serviți imediat și păstrați resturile la frigider până la trei zile.

2.Rețetă de mâncare pentru pisici cu sardine
Pisicilor le place mirosul de sardine, dar le place și mai mult aroma. Nu vă bazați pe resturi când serviți această cină!

Ingrediente

1 cutie de sardine în ulei
2 linguri de morcov fiert, făcut piure
⅓ cană de fulgi de ovăz fierți

Mod de preparare

Combinați toate ingredientele într-un bol. Pasați ingredientele împreună și serviți. Păstrați resturile în frigider și aruncați-le după trei zile.

Cină cu păstrăv
Când pisicuța ta merită ceva special, răsfaț-o cu această cină gustoasă cu păstrăv! Poate chiar pui câteva bunătăți deasupra pentru a transforma această rețetă DIY într-un „tort”.

Ingrediente

1 cană de păstrăv fiert
1 gălbenuș de ou fiert
1 lingură de broccoli fiert la aburi, tăiat mărunt
2 linguri de sos de mere neîndulcit

Mod de preparare

Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie. Pulsați până când se amestecă și serviți.
Păstrați în frigider până la trei zile, potrivit lovetoknowpets.com.