Sari la conținut
Home » Cruzimea față de animale, mână în mână cu asasinii în serie. Dezvăluiri halucinante

Cruzimea față de animale, mână în mână cu asasinii în serie. Dezvăluiri halucinante

Cruzimea față de animale, mână în mână cu asasinii în serie! În ultimii ani, în România, au fost făcute publice nenumărate cazuri de maltratare asupra animalelor care au șocat pe toată lumea. Dar nu suntem singura țară care se confruntă cu astfel de probleme, ci și Statele Unite.

Cai munciți și bătuți până la epuizare, câini legați, pisici bătute și apoi arse sau animale sălbatice chinuite pentru distracție sunt doar câteva dintre cele mai halucinante cazuri de cruzime aduse animalelor.

Cruzimea față de animale, mână în mână cu asasinii în serie. Dezvăluiri halucinante

Din păcate, cei care săvârșesc astfel de fapte scapă cu o amendă fără a fi pedepsiți așa cum se cuvine, iar de la violența adusă animalelor până la cea îndreptată către oameni este doar un pas. Avem și noi un astfel de caz, cel a lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Americanii vin și ei cu un exemplu. Ted Bundy, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din SUA. El a dat dovadă de comportament violent încă din copilărie, când obişnuia să tortureze animale, în special câini şi pisici. Iar mai târziu a ucis 30 de femei. Dar numărul victimelor nu s-a oprit aici, acesta a mai recunoscut încă 70, potrivit digi24.ro.

Și David Berkowitz, cunoscut drept Fiul lui Sam, a arătat o cruditate extremă față de animale la o vârstă fragedă. Vărsa amoniac în acvariul cu peşti și otrăvea canarii mamei sale adoptive. Apoi a ajuns un criminal în serie. A ucis 6 oameni şi a rănit alţi 7, în New York.

Este și cazul lui Nikolas Cruz, cel care a deschis focul într-un liceu din Florida, anul trecut, şi a ucis 17 oameni. Atacatorul obișnuia să împuște veveriţe, găini, broaşte şi şopârle.

În America, persoanele care au comportament abuziv față de un animal sunt puși sub acuzare și apoi condamnați la ani grei de pușcărie și ținuți sub observație cu ajutorul serviciilor de securitate.