Semnal de alarmă pentru Poliția Animalelor! Se pare că unora nu le este teamă de poliție și continuă să maltrateze animalele fără stăpân.

Rușine! Trăim în secolul XXI. În loc să îi abordeze pe cei care se ocupă de animalele fără stăpân pentru a mai salva o viață, unii le chinuie și nu au de gând să se oprească aici. Un asemenea caz a avut loc în Focșani.

Recent, o cățelusă a fost găsită într-o stare critică, legată cu sârmă și arsă cu acid. Spre norocul lui, patrupedul a ajuns în grija Asociației Kola Kariola.

„Ce-aţi avut, mă, cu ea? De ce aţi ars-o, mă, nenorociţilor? Aţi legat-o cu sârmă pentru a o ţine captivă şi batjocori? Doamne, dacă aş şti cine sunteţi… Este o căţeluşă adusă de urgenţă din Focşani de Doina Cazacu. Am aflat de ea de la o persoană de lângă Focşani. Am sunat-o pe Coryna Niscoveanu care extrem de rapid a preluat-o din stradă şi căreia ţin să-i mulțumesc pe această cale, dar şi Doinei care a adus-o de urgenţă la București”, a scris Kola Kariola pe Facebook.

Criminali in libertate!!!Politia animalelor doar ca sa fie!!!Revenim in scurt timp. Ganduri bune pentru catelusa legata cu sarma si arsa cu acid!!!

Posted by Kola Kariola on Friday, 2 October 2020

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da