Sari la conținut
Home » Cele mai bogate pisici din lume! Care este pe primul loc?

Cele mai bogate pisici din lume! Care este pe primul loc?

Pisicile salvate din tomberoane

Cele mai bogate pisici din lume! A fost alcătuit un top al celor mai bogați pisici din lume, iar se pare că micile feline au reușit să strângă o avere impresionantă în mediul online. Acolo unde sunt urmărite de milioane de oameni. Iată care sunt cele mai bogate pisici din lume.

Iar în top se regăsesc chiar și pisica lui Taylor Swift și cea a lui Karl Otto Lagerfeld. Locul întâi în acest prestigios clasament este ocupat de Nala, o pisică din California, Statele Unite. Această felină are un impresionant urmăritori pe Instagram, peste patru milioane, și a reușit să strângă o avere impresionantă evaluată la 100 de milioane de dolari.

Cele mai bogate pisici din lume!

Nala a obținut, de asemenea, un loc în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai urmărită pisică de pe Instagram.

Pe locul doi se află pisica lui Taylor Swift, cunoscută sub numele de Olivia Benson. Această feline a adunat o avere de 97 de milioane de dolari, având o bază impresionantă de fani.

O mențiune specială merită și pisica lui Karl Otto Lagerfeld, regretatul designer de modă german, numită Choupette.

Această felină ocupă locul trei în top și a moștenit o avere de 13 milioane de dolari. Choupette a fost o prezență constantă în campaniile de modă și a apărut pe coperte de reviste celebre.

Cum ar fi Vogue și Harper’s Bazaar. Pentru îngrijirea sa, designerul aloca o sumă impresionantă, de 200 de milioane de dolari. După moartea lui Lagerfeld, interesul publicului pentru bine-cunoscuta sa pisică a rămas la fel de puternic.

Pe locul patru în topul celor mai bogați pisici din lume se află Smoothie

Pe locul patru în topul celor mai bogați pisici din lume se află Smoothie, o felină faimoasă pentru blana sa pufoasă și privirea sa atrăgătoare. Această pisică este considerată cea mai fotogenică pisică din lume și reușește să genereze în jur de 7.423 de dolari pentru o singură postare pe Instagram.

Ultima poziție din topul celor mai bogați pisici este ocupată de Coffee the Cat, cunoscută și sub numele de Mr. White. Această felină reușește să câștige aproximativ 6.786 de dolari pentru o postare pe Instagram.

Este evident că aceste pisici au devenit vedete pe rețelele de socializare, iar urmăritorii lor sunt dispuși să plătească sume considerabile pentru a le vedea în acțiune, conform playtech.ro.