Sari la conținut
Home » Sumele câștigate de Dorian Popa cu ajutorul lui Cheluțu, motiv de invidie pentru un fost atacant al Stelei! Reacție neobișnuită

Sumele câștigate de Dorian Popa cu ajutorul lui Cheluțu, motiv de invidie pentru un fost atacant al Stelei! Reacție neobișnuită

Sumele câștigate de Dorian Popa cu ajutorul lui Cheluțu, motiv de invidie pentru un fost atacant al Stelei! Reacție neobișnuită.

Robert Niță a reacționat într-un mod incredibil!

Într-un articol precedent, Dorian Popa a dat publicității suma incredibilă pe care o câștigă cu ajutorul cățelului său, Cheluțu. Toată lumea a fost impresionantă de cifrele expuse de artist, însă, în special, un fost atacant al Stelei.

Este vorba despre Robert Niță, în vârstă de 43 de ani, care a avut o reacție de-a dreptul surprinzătoare când a aflat sumele încasate de pe YouTube. Se pare că la rândul său, fostul atacant a intrat în lumea vlogului, postând periodic diferite subiecte din fotbal, analizate și comentate. Totul a pornit de la îndrumarea fiului său. 

Buldogul francez a lui Dorian Popa a adus în conturile stăpânului peste 150.000 de euro!

Cu o medie lunară de 40.000 de euro, Dorian Popa a adunat o avere care a provocat diferite invidii în lumea mondenă din România, iar acum, Robert Niță vine cu o propunere cu totul spectaculoasă:

„Nu o să fac niciodată banii lui Dorian Popa. Mi-a zis cineva ”Ai văzut că face 500.000 de euro pe an?”. Și am întrebat ”Bă, dar nu vrea o gagică?”. El fiind mare, la 500.000 poate să mă ia de maimuțoi, ajutor de Dorian Popa. Pai, la banii ăștia pot să fiu orice. Ai înnebunit? Are talentul lui. La câteva mii de euro pe lună, poate să îmi spună mie cățelul lui. Mă duc, mă plimb cu el. Latru, învăț să latru. Cum să faci 500.000 de euro din viața ta? Face bani din nimic cu acel cățel, că latră cățelul. Păi toți cățeii latră. Am și eu cățel. Al meu nu latră? El se duce la masă cu un prieten, bea o apa, face un video și se uită 1 milion de oameni în 24 de ore”, a spus Robert Niță pentru Gazeta Sporturilor.