Sari la conținut
Home » Dorian Popa a dezvăluit sumele impresionante pe care le-a obținut de pe urma lui Cheluțu!

Dorian Popa a dezvăluit sumele impresionante pe care le-a obținut de pe urma lui Cheluțu!

  • de

Dorian Popa a dezvăluit sumele impresionante pe care le-a obținut de pe urma lui Cheluțu!

Patrupedul i-a adus sume considerabile în contul artistului!

Vlogul reprezintă o modalitate destul de des întâlnită la noi în țară ca modalitate de a obține bani, însă, unii mai norocoși decât alții obțin sume cu totul impresionante.

Aceasta este situația și lui Dorian Popa, care își dublează veniturile prin intermediul banilor primiți de pe YouTube, acolo unde își lansează piesele și clipurile din viața personală.

Odată cu lansarea propriei piese, Cheluțu a devenit o adevărată senzație în mediul online, ceea ce i-a garantat stăpânului o serie de venituri de pe urma lui.

Iubire față de animale sau modalitate de îmbogățire?

Întrebat dacă l-ar vinde pe Cheluțu, patrupedul său „vedetă” pentru suma de 100.000 de dolari, Dorian Popa a menționat că până în momentul de față, cățelul a produs mai mult decât suma menționată anterior, iar astfel „ar ieși în pierdere”.

„Doamne-Doamne a avut un plan excepțional pentru Cheluțu și l-a făcut din cerșetor prinț. L-am adoptat pe Cheluțu fără niciun gând de a-l aduce în mediul online. Nici măcar o frântură de idee nu am avut în cap să fac din el persoană publică. Se pare, însă, că Doamne-Doamne a vrut ca voi să-l iubiți, dar eu vă pot mărturisi că a depășit din punct de vedere contractual, de foarte mult timp, suma de 100.000 de dolari, așa că aș fi în pierdere dacă l-aș vinde pentru atât”, a zis Dorian Popa.

Cheluțu a devenit „vedetă” în mediul online după ce Dorian Popa a lansat piesa „Înoată Cheluțu”, care a depășit 19 milioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni.

Totodată, el a mărturisit că nu a vrut să-l facă „persoană publică” pe Cheluțu, ci crede că a primit un dar de la Dumnezeu.