Sari la conținut
Home » „Cel care vorbește cu leii”! Viața uimitoare a unui îngrijitor de animale sălbatice

„Cel care vorbește cu leii”! Viața uimitoare a unui îngrijitor de animale sălbatice

  • de

„Cel care vorbește cu leii”! Viața uimitoare a unui îngrijitor de animale sălbatice.

În Africa de Sud trăiește un bărbat cu o viață de-a dreptul uimitoare!

Kevin Richardson, un îngrijitor de la o rezervație naturală din Africa de Sud a fost denumit, pe bună dreptate, „cel care vorbește cu leii”! Totul s-a format de-a lungul timpului, când acesta a dezvoltat o abilitate excepțională de a interacționa cu leii, devenind un adevărat specialist în ceea ce privește comportamentul animalelor.

Potrivit thedodo.com, natura este uneori surprinzătoare. Îngrijitorul este foarte ataşat de leoaică, iar blândeţea cu care acesta o tratează o face pe aceasta să-i răspundă cu aceeaşi măsură. Mai mult decât atât, când Kevin ridică puiul nou-născut, leoaica reacționează extrem de blând, fiind conștientă că nu are de ce să se simtă amenințată.

În videoclipul de mai jos, îl putem vedea pe Kevin petrecând timp cu una dintre leoaicele pe care le are în grijă. Cei doi împărtăşesc în mod clar o legătură puternică.

Puii cresc pe zi ce trece, iar tatăl, maiestuosul leu, îi priveşte de departe până când va veni vremea ca şi cei mici să alerge alături de el. Până atunci însă, vor mai petrece multe momente adorabile alături de Kevin, iar relaţia dintre el şi leoaică va rămâne cu siguranţă una specială.