Sari la conținut
Home » Cea mai nouă invenție. S-a lansat berea pentru câini, cu gust de curcan. Ce ingrediente mai conține băutura, unde se găsește și cât costă

Cea mai nouă invenție. S-a lansat berea pentru câini, cu gust de curcan. Ce ingrediente mai conține băutura, unde se găsește și cât costă

De curând, s-a lansat berea pentru câini, cu gust de curcan, fabricată de o companie americană, cu scopul ca patrupezii să „petreacă” cu ocazia Zilei Recunoștinței, sărbătorită la 24 noiembrie în SUA.

Americanii sunt foarte inventivi și lansează pe piață noi produse din ce în ce mai inedite, cum este și această bere, care este unică datorită publicului țintă, cât și aromelor utilizate.

Berea a fost lansată în ediție limitată de către Busch Beer

Aceasta nu conține alcool, potrivit producătorilor, astfel că nu reprezintă un pericol pentru animale. Berea pentru câini are gust de curcan, ca să fie în ton cu sărbătoarea americană și, de asemenea, mai are în compoziție ingrediente precum cartof dulce, busuioc, ghimbir și apă, turmeric, frunze de mentă.

Ingredientele care ar fi putut crea probleme câinilor nu au fost adăugate în conținutul băuturii, cum ar fi hameiul, malțurile și alcoolul. Vechea variantă a fost realizată din bulion de oase de porc, apă, legume, ierburi și condiment, iar varianta nouă, Busch Light Turkey Brew, este alcătuită dintr-o formulă similară, dar folosind o rețetă pe bază de curcan.

Iubitorii de animale care doresc să le ofere această licoare deosebită animalelor de companie trebuie să știe faptul că băutura nu este una ieftină, întrucât pentru patru doze destinate cățelului lor, proprietarii trebuie să plătească 15 dolari, echivalentul a 75 de lei, dar în pofida prețului ridicat, imediat după ce a fost lansată pe piață, stocul s-a epuizat într-o singură zi.

Compania nu este la prima experiență de acest fel

Același lucru s-a întâmplat și în trecut, cu o altă bere destinată câinilor, făcută de aceeași companie, când stocul s-a epuizat în primele 24 de ore de la lansare. Este vorba despre anul 2020, când a fost lansată prima bere destinată câinilor, astfel că întreprinderea nu se află anul acesta la prima experiență de acest fel.

„Reacția fanilor noștri la lansarea lui Busch Dog Brew în 2020 ne-a inspirat să lansăm cea mai nouă aromă pentru ca patrupezii să se bucure la timp de sărbători”, a declarat Krystyn Stowe, șeful de marketing Anheuser-Busch.

În reclama realizată pentru acest produs este înfățișată o cățelușă, care este câștigătoarea unui concurs din martie, la care au participat mai mulți patrupezi ai fanilor Busch Light. Oamenii au trimis fotografii cu câinii lor în scopul apariției pe eticheta băuturii. Cățelușa se numește Kira, salvată din Perham, Minnesota.

„Reacția fanilor noștri la lansarea Busch Dog Brew în 2020 ne-a inspirat să menținem impulsul și să lansăm cea mai nouă aromă pentru ca puii să se bucure la timp de sărbători”, a explicat Krystyn Stowe, șeful de marketing pentru Busch Family Brands la Anheuser- Busch.

Şi da, şi oamenii pot bea Dog Brew dacă doresc, potrivit gds.ro.

„Este făcut din supă de oase, un ingredient obişnuit la mesele oamenilor”, spune compania Busch pe pagina de întrebări frecvente despre Dog Brew .

„Dar Busch Dog Brew este special făcută pentru palatul rafinat al câinelui”.