Sari la conținut
Home » Ce animale de companie au vedetele de la Hollywood?

Ce animale de companie au vedetele de la Hollywood?

Cum am grijă de broasca mea țestoasă?

Ce animale de companie au vedetele de la Hollywood? Majoritatea oamenilor știu cum este să aibă o pisică sau un câine acasă.

Însă celebritățile au preferințe mult mai excentrice când vine vorba de animale de companie. Iată câteva exemple de vedete care au avut animale de companie cu totul neobișnuite.

Ce animale de companie au vedetele de la Hollywood?

George Clooney și porcul său: Timp de 13 ani, George Clooney a avut un prieten neobișnuit în casa sa – Farewell Max, un porc de care actorul s-a atașat profund. Max a fost ținut în conacul lui Clooney și a fost tratat ca un membru al familiei.

Clooney chiar l-a luat cu el în călătorii cu avionul. Max a fost o prezență importantă în viața actorului până când a trecut în neființă în 2006. Alte celebrități precum Kylie Jenner și Paris Hilton au avut, de asemenea, porci de companie.

Nicole Kidman și lamele ei: Nicole Kidman iubește lamele și are o fermă în Australia, unde le crește. Într-un interviu din 2017, a dezvăluit că locul ei preferat din casă este acolo unde se află lama ei. Lamele sunt originare din America de Sud, dar se pot adapta și în Australia.

Jennifer Garner a surprins pe mulți când a postat pe Instagram o imagine cu o găină

Jennifer Garner și găina sa: Jennifer Garner a surprins pe mulți când a postat pe Instagram o imagine cu o găină pe care o plimba în loc de un câine.

Găina sa, numită Regina George, era un animal de companie neobișnuit pe care Garner îl ținea în lesă și îl ducea în plimbări prin parc. Din nefericire, Regina George a trecut în neființă în 2018, iar Garner a exprimat durerea sa pe rețelele de socializare.

Arnold Schwarzenegger și măgarii săi: Celebrul culturist și actor american Arnold Schwarzenegger se mândrește cu doi măgari pe care îi ține acasă. A postat pe Instagram un videoclip în care îi cânta „La mulți ani, Lulu!”.

Unuia dintre măgarii săi, cu ocazia aniversării acestuia. Schwarzenegger nu este singura celebritate care iubește măgarii; Reese Witherspoon, cunoscută ca „Blonda de la Drept”, a avut și ea în trecut doi astfel de animale de companie.

Aceste exemple arată că celebritățile nu se limitează la animale de companie tradiționale, ci optează adesea pentru creaturi exotice care aduc un strop de unicitate în viețile lor, conform clickpentrufemei.ro.