Sari la conținut
Home » Cât trebuie să plătești pentru o pisică din rasa Albastru de Rusia

Cât trebuie să plătești pentru o pisică din rasa Albastru de Rusia

Cât trebuie să plătești pentru o pisică din rasa Albastru de Rusia. Asa cum am mai scris, Albastru de Rusia este o rasă de pisici domestice, de talie medie. Au ochii verzi și blana argintie spre albastru. Deși nu pare, Albastru de Rusia este o pisică puternică, dar asta nu se poate observa din cauză că are blana groasă. Această rasă de pisici este foarte cunoscută și iubită de cei care îndrăgesc felinele fiind și o pisică cu un caracter plăcut.

Albastru de Rusia este fricoasa, linistita, calma, iubitoare, este o pisicuță care se adaptează extrem de ușor mediului în care este crescută. Se atașează foarte mult de stăpâni și este prin excelență, o pisicuță de apartament. O trăsătură specifică rasei este inteligenta superioară altor rase și abilitatea de a liniști oamenii, simțind emoțiile umane. Pisica Albastru de Rusia poate fi învățată să joace aport, e extrem de loială stăpânului și se înțelege bine cu alte rase de pisici și alte animale de companie.

Pisicile din rasa Albastru de Rusia sunt cunoscute pentru aspectul lor grațios, culoarea unică și “zâmbetul” lor constant. Albastru de Rusia este o rasă care a apărut în mod natural în Arkhangel’sk, Rusia. Prin secolul XIX au fost aduse câteva în Marea Britanie și în Europa de nord. După cel de-al Doilea Război Mondial, Albastru de Rusia a început să prindă popularitate în întreaga lume.

Le vedem mai mereu în reclamele tv. Elegante si zvelte, cu membre lungi și trăsături elegante, pisicile din rasa Albastru de Rusia au fost înzestrate cu o frumusețe naturală.

Blana strălucitoare, albastru argintiu și ochii verzi strălucitori ai acestei feline atrag imediat atenția. Este un animal de companie foarte îndrăgit.

Cât trebuie să plătești pentru o pisică din rasa Albastru de Rusia

Pisicile din rasa Albastru de Rusia sunt o alegere bună dacă vă plac animăluțele pline de energie, jucăușe și inteligente. Există o gamă mare de prețuri pentru această rasă, iar prețul depinde de mai mulți factori.

În funcție de preferințele pe care le aveți și de suma pe care doriți să o cheltuiți pentru un astfel de animăluț, prețurile pot ajunge de la 600 de lei la 2.000 lei. Atenție du unde cumpărați micile pisicuțe pentru a fi siguri că veți primi o pisică din rasa Albastru de Rusia.