De 8321 Vizualizari

Cainele SALVAT printr-o MINUNE! Mai avea 24 de ore de trait!

O poveste pe care o vei tine minte toata viata GALERIE FOTO

Cainele SALVAT printr-o MINUNE! Mai avea 24 de ore de trait! Atenţie! Unele poze sunt grafice!

davi-in-woods

Un pitbull înfometat şi aflat la doar o zi de moarte a fost salvat miraculos de un bărbat. Toată aventura a fost surprinsă în imagini, iar firul acestei întâmplări îţi va face inima să bată foarte repede!

davi-in-woods1

 

Miracolul s-a petrecut în Brazilia. Wilson Coutinho Martins locuieşte în Rio de Janiero şi şi-a dedicat viaţa animalelor, salvându-le din mizerie sau din situaţii extreme. Pentru lumea care îi cunoaşte munca, Wilson e un adevărat erou. Acum, după ce l-a salvat pe Davi, oameni din întreaga lume se roagă pentru sănătatea lui.

davi-in-the-woods2

 

Câinele de talie medie cu ochi verzi, superbi, a fost găsit într-o pădure de lângă Rio de Janeiro în luna septembrie 2012.

davi-and-wilson

Câinele cântărea atunci circa 13 kilograme şi avea o rană foarte mare şi infectată, în zona dorsală. Tot scheletul i se vedea prin piele, iar mersul era atât de dureros încât câinele abia se ridica să-şi facă nevoile.

davi-before-after

Dacă nu era găsit în acel moment, pitbullul murea. Din cauza malnutriţiei, rănilor deschise şi a infecţiei, câinele nu mai avea mai mult de 24 de ore până la moarte.

davi-wound-before

Dar Wilson l-a luat acasă şi a început să-l trateze. Pe perioada recuperării, câinele care a primit numele de Davi a făcut mai multe transfuzii cu sânge, tratamente cu antibiotice şi bandajele i-au fost schimbate zilnic. Munca pentru recuperarea lui a fost dificilă, Davi aflându-se pentru o lungă perioadă în stare critică.

davi-at-vet

Din fericire, după o lună de zile de îngrijiri, rănile lui au început să se închidă. După alte câteva luni, pitbullul a început sa ia în greutate.

davi-lyingdown davi-severe-wound3 davi-wound-nov davi-with-iv

Cu toate că drumul său către însănătoşire a fost greu, Davi este dovada că dedicaţia, dragostea şi munca fac miracole atunci când sunt toate la un loc. Chiar şi în cele mai disperate situaţii.

davi-hugs davi-in-bath davi-getting-bath davi-dec12 davi-in-bath2 davi-in-car davi-in-bandages davi-yesterday davi-in-nov davi-with-bottle davi-close-up

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X