Sari la conținut
Home » Bucuria unui tânăr atunci când primește un pui de Ciobănesc German drept cadou!

Bucuria unui tânăr atunci când primește un pui de Ciobănesc German drept cadou!

  • de
Ciobănesc German

Bucuria unui tânăr atunci când primește un pui de Ciobănesc German drept cadou!

Cadoul mult visat l-a emoționat până la lacrimi!

Pentru Daniel Totos, din Australia, ultima zi de naștere va reprezenta mereu o amintire frumoasă din viața sa! Atunci când a împlinit 25 de ani, soția lui Ashley a decis să îi facă o surpriză extraordinară. Totul a început atunci când a observat un mic cadou.

Şi-a dat seama în cele din urmă când şi-a văzut soţia intrând în cameră ţinând în braţe un adorabil pui de Ciobănesc German.

Totos a început să plângă şi nu şi-a putut reţine emoţiile când şi-a dat seama că darul primit cu ocazia zilei sale de naştere este un căţeluş adorabil. Ochii i s-au luminat când soţia s-a apropiat de el şi în cele din urmă a putut să-l ţină în braţe.

Când a văzut cutia, a crezut iniţial că este un ceas sofisticat, dar câteva clipe mai târziu a descoperit că în interior se afla o zgardă.

Chiar Ashley a fost copleşită de emoţii când a văzut cât de încântat era Dan de surpriza pregătită. După ce el îi oferise o nuntă de vis, tânăra a ştiut că el merită ceva cu totul special cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani.

Din fericire, prietenii săi au reuşit să surprindă momentul într-un videoclip, care a fost vizionat de peste 3,6 milioane de ori pe TikTok.

Bucuria unui tânăr!