Sari la conținut
Home » Bucuria unui șofer de camion care își regăsește pisica pierdută! Cei doi călătoreau mereu împreună

Bucuria unui șofer de camion care își regăsește pisica pierdută! Cei doi călătoreau mereu împreună

Bucuria unui șofer de camion care își regăsește pisica pierdută! Cei doi călătoreau mereu împreună.

Fiecare cursă reprezenta o nouă ocazie pentru a petrece timpul împreună!

Matthew, un şofer de camion din Georgia, are parte de o companie cu totul deosebită. El călătorea mereu împreună cu pisica lui pe nume Ashes, în cabină.

El şi felina sunt cu adevărat inseparabili, cei mai buni prieteni. Într-o zi însă, Ashes a dispărut din camion, transformând fiecare zi într-o adevărată tragedie pentru bărbat.

În timp ce trecea prin Springfield, Ohio, pisica a scăpat accidental din vehiculul uriaş condus de Matthew. Evident că se temea că va ajunge într-un mediu complet necunoscut, pisica a fugit şi s-a refugiat sub nişte tufişuri.

După ce s-a întors de mai multe ori în acelaşi loc în care îşi pierduse pisica şi a căutat-o mult timp fără vreun rezultat, a înţeles că nu o va mai revedea niciodată.

În zilele care au urmat, s-a asigurat că îşi organizează traseele astfel încât să poată trece pe lângă Springfield, pentru a continua căutarea. Cu toate acestea, timpul a trecut şi pisica nu dădea niciun semn. Până într-o zi, când o femeie pe nume Kimberly a observat o pisică speriată şi înfrigurată pe marginea drumului.

După ce a luat-o cu ea, Kimberly a dus-o pe Ashes la Lollypop, adăpostul unei organizaţii care se dedică salvării animalelor fără stăpân sau abandonate.

Acolo, oficialii centrului au analizat imediat microcipul pisicii şi au fost uimiţi să descopere că locaţia stăpânului se afla la mai mult de 2.000 de km distanţă.

Bucuria unui șofer de camion

Contactat de către cei de la Lollypop Farm, Matthew nu-şi mai putea reţine bucuria.