Sari la conținut
Home » Un pui de căprioară rămas orfan și-a găsit un tată cu totul special!

Un pui de căprioară rămas orfan și-a găsit un tată cu totul special!

  • de

Un pui de căprioară rămas orfan și-a găsit un tată cu totul special!

Pentru un pui de căprioară singur pe lume, prietenia unui cățel l-a ajutat să treacă cu bine peste toate problemele!

Pentru Sarge, un Ciobănesc German adorabil din Ohio, proprietatea familiei în vecinătatea unei păduri, i-a adus în viață un prieten cu totul deosebit!

Puiul de căprioară, poreclit Buckwheat, fusese găsit de femeie pe marginea drumului care ducea spre casă, singur şi neajutorat, arătând de parcă că şi-ar fi pierdut părinţii.

Într-o zi, un mic pui de căprioară s-a apropiat de casa lui stăpânei sale, iar de aici înainte totul a devenit o frumoasă poveste de prietenie dintre două animale din specii diferite. Când puiul orfan a început să facă primii paşi fără niciun ajutor, Ciobănescul German a fost mereu lângă el pentru a-l proteja şi susţine, de parcă ar fi fost tatăl său adoptiv.

Cheryl nu s-a gândit de două ori şi l-a găzduit temporar în casa ei şi se pare că Sarge, Ciobănescul German, a devenit atât de pasionat de soarta acestui pui orfan, încât în primele zile nu l-a abandonat niciodată şi a avut mereu grijă de el el.

Cu cât trecea mai mult timp, cu atât starea lui Buckwheat se îmbunătăţea, aşa că într-o zi, Cheryl a decis că este timpul să îl elibereze în habitatul său natural.