Sari la conținut
Home » Imagini inedite cu o căprioară și puiul ei au fost surprinse de reprezentații Romsilva în Parcul Național Retezat! 

Imagini inedite cu o căprioară și puiul ei au fost surprinse de reprezentații Romsilva în Parcul Național Retezat! 

  • de

Imagini inedite cu o căprioară și puiul ei au fost surprinse de reprezentații Romsilva în Parcul Național Retezat! 

O căprioară care știe să se bucure de frumusețea naturii!

Parcul Naţional Retezat National Park adăposteşte o faună deosebit de bogată, atât în ceea ce priveşte numărul de specii, cât şi numărul mare de exemplare care alcătuiesc populaţiile acestor specii, transmite Romsilva.

Camerele de monitorizare amplasate de angajații Romsilva în Parcul Național Retezat au fost surprins imagini deosebite cu o căprioară și puiul său.

Cele două animale au fost surprinse bucurându-se de ziua frumoasă, fără să fie deranjate de nimic.

În imagini, animalele se joacă şi se bălăcesc, bucurându-se de natură și de frumusețea pădurii, mai ales că au avut norocul de o zi extrem de călduroasă.

„Atenţie, drăgălăşenie la pătrat! Joacă şi bălăceală într-un video surprins cu ajutorul camerelor de monitorizare aplasate de către colegii noştri, Rangeri în Parcul Naţional Retezat”, este mesajul pe care reprezentanții Romsilva l-au transmis odată cu imaginile.

Parcul Naţional Retezat, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul ţării, în judeţul Hunedoara.

 În arealul parcului au fost inventariate 108 specii de păsări, 55 de specii de mamifere, 8 specii de peşti, 5 specii de reptile şi 7 specii de amfibieni.