Sari la conținut
Home » Bucuria unui copil în momentul în care se reîntâlnește cu patrupedul său pierdut!

Bucuria unui copil în momentul în care se reîntâlnește cu patrupedul său pierdut!

  • de
patrupedul

Bucuria unui copil în momentul în care se reîntâlnește cu patrupedul său pierdut!

Copilul a trecut printr-un adevărat chin în momentul în care patrupedul familiei a fost dat dispărut!

Următoarea poveste este una cu totul emoționantă, iar în centrul atenției se află un copil și un cățel. Cei doi au crescut împreună, devenind cei mai buni prieteni.

cei mai buni prieteni

Din păcate însă, copilul în vârstă de cinci ani pe nume Neto a fost pus într-o situație extrem de complicată, în momentul în care animalul de companie preferat s-a pierdut într-un oraș din Brazilia.

„Obişnuiam să-l las să se plimbe singur în vecinătate, dar într-una dintre nopţi, a mers mai departe şi nu s-a mai întors niciodată”, povesteşte Eduardo, tatăl copilului.

copil alături de câine
copil alături de câine

Familia lui Ikki îşi pierduse orice speranţă de a-l găsi din nou după ce a dispărut fără urmă.

„Fiul meu îmi spunea mereu că îi lipseşte Ikki. Oamenii se uitau ocazional prin cartier după el, unii spunând că văzuseră un câine similar, dar nu-i făcuseră niciodată o fotografie. Am crezut că nu-l voi mai găsi”, a spus bărbatul.

După mai bine de un an, a apărut în sfârşit o rază de speranţă în viaţa lor, în special a lui Neto.

 

câine alături de familie

Din fericire, o persoană l-a văzut pe Ikki pe stradă şi i-a făcut câteva poze, împărtăşind imaginile pe grupurile de adopţie a animalelor.

Fotografiile au ajuns şi la Eduardo care a observat cu uimire că patrupedul său iubit se afla la aproximativ 3 kilometri de casa lui.

patrupedul
patrupedul

„Am vorbit cu fratele meu şi am plecat să-l căutăm. O să locuiască din nou acasă la mama mea. Îl las pe fiul meu acolo în fiecare zi, de aceea îmi este mai uşor aşa”, spune Eduardo.

Când Ikki s-a întors acasă, a intrat şi s-a lungit pe terasă, de parcă nu ar fi fost niciodată departe de familia sa, care l-a primit cu multă dragoste.